Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έλαβε άδεια εργασίας ο Awoniyi, ενδιαφέρονται Fulham, Stoke και WBA

Έλαβε άδεια εργασίας ο Awoniyi, ενδιαφέρονται Fulham, Stoke και WBA

Ο Taiwo Awoniyi με τη φανέλα της Union.

Έξι χρόνια μετά την μεταγραφή του στη Liverpool, ο Taiwo Awoniyi έλαβε επιτέλους άδεια εργασίας για το Ηνωμένο Βασιλείο και μπορεί να αγωνιστεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα, είτε με την Liverpool, είτε με κάποια άλλη ομάδα.

Ο Νιγηριανός τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται στην Bundesliga, πέρυσι με τη φανέλα της Mainz και φέτος με εκείνη της Union Berlin, η οποία θα ήθελε να τον διατηρήσει και του χρόνου στο ρόστερ της.

Ο 23χρονος δύσκολα θα έχει μέλλον στη Liverpool, ακόμη και τώρα που έχει λάβει την άδεια εργασίας. Οι Reds θα ήθελαν να πωληθεί το φετινό καλοκαίρι ο επιθετικός και μέχρι στιγμής ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Fulham και West Brom που υποβιβάστηκαν στην Championship, καθώς και η Stoke City.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Γερμανία, με τις Stuttgart, Wolfsburg και Union Berlin να τον έχουν στη λίστα τους και να παρακολουθούν τις εξελίξεις. Αρχικές συζητήσεις έχουν υπάρξει μόνο με τους τρεις Αγγλικούς συλλόγους.

Ο Awoniyi κοστολογείται στα £8 εκατομμύρια από τους Reds, οι οποίοι θεωρούν πως θα βρεθεί ομάδα πρόθυμη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό, ώστε να τον κάνει δικό της.

Ο ποδοσφαιριστής θα λάβει μέρος στο βασικό μέρος της Κόκκινης προετοιμασίας, όμως στη συνέχεια -κατά πάσα πιθανότητα- θα πωληθεί.

Ο Awoniyi ανανέωσε πριν τρία χρόνια με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com