Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Είμαστε οικογένεια και χαρήκαμε όλοι για τον Alisson»

Robertson: «Είμαστε οικογένεια και χαρήκαμε όλοι για τον Alisson»

O Robertson συγχαίρει τον Alisson για το γκολ του.

Στον Alisson Becker -όπως ήταν αναμενόμενο- και στο μαχητικό πνεύμα της Liverpool αφιερώθηκαν οι δηλώσεις του Andy Robertson μετά το παιχνίδι.

Ο Robbo εξέφρασε τη χαρά του ίδιου και των συμπαικτών του για τη χθεσινή παραμυθένια στιγμή πού χάρισε στην ομάδα και στον εαυτό του ο Alisson με το γκολ πού πέτυχε, ενώ μίλησε και για τα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια των Reds.

Πάμε να δούμε το πρώτο μέρος των δηλώσεων του αριστερού back της ομάδας μας στο site της:

 

«Κερδίσαμε ένα κόρνερ, βλέπω τον Ali να κάνει σπριντ και σκέφτομαι ‘δεν είμαι σίγουρος για αυτό’. Επιστρέφω στη γραμμή του κέντρου, και κάθε επιθετικός στον κόσμο νομίζω είναι χαρούμενος με αυτή την κεφαλιά – είναι απίστευτο.»

«Για αυτόν, για την οικογένειά του, για όσα έχει περάσει, όλοι έχουμε περάσει άσχημα, αλλά ειδικά αυτός. Το να μη μπορεί να πάει στη Βραζιλία όταν έχασε τον μπαμπά του και όλα αυτά, η ποσότητα των συναισθημάτων πού αυτός ο άνθρωπος έχει νιώσει μέσα σε αυτό το έτος, το να καλωσορίζει ένα νέο μωρό-αγόρι στην οικογένεια, είναι απίστευτο.»

«Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Όταν ένας από εμάς πονάει, πονάμε όλοι, και όλοι νιώσαμε την επίδραση όταν ο πατέρας του απεβίωσε.»

«Είναι μία απίστευτη, μία συγκινητική στιγμή για αυτόν, και είμαι σίγουρος ότι δε θα υπάρχει στεγνό μάτι στη Βραζιλία για αυτόν! Σίγουρα ο μπαμπάς του τον προσέχει.»

O Andy Robertson στο Hawthorns.
O Andy Robertson στο Hawthorns.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com