Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν έχει αλλάξει γνώμη για τον Trent ο Southgate»

«Δεν έχει αλλάξει γνώμη για τον Trent ο Southgate»

Δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο EURO του φετινού καλοκαιριού ο αμυντικός της Liverpool, Trent Alexander-Arnold, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της The Athletic, καθώς ο Gareth Southgate φέρεται να μην έχει αλλάξει γνώμη για τον ποδοσφαιριστή.

Ο David Ornstein της The Athletic αναφέρει σήμερα πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη για τον δεξιό αμυντικό των Reds και τον έχει στο μυαλό του ως την τέταρτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας των Τριών Λιονταριών, πίσω από τους Kyle Walker, Reece James και Kieran Trippier.

Η πόρτα παραμένει ανοιχτή για τον Alexander-Arnold, όμως για την ώρα θεωρείται απίθανο να καταφέρει να εκπροσωπήσει την χώρα του στο EURO, σύμφωνα με τον Ornstein, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στάσης από τον Southgate ή αν δεν προκύψουν τραυματισμοί.

Ο Άγγλος τεχνικός θεωρεί πως ο 22χρονος δεν ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην 26αδα, παρόλο που δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα και δεν σκοπεύει να του δώσει -εκτός απροόπτου- αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Τέλος, όσο αφορά τον Jordan Henderson, τα δεδομένα είναι εντελώς αντίθετα, αφού ο Southgate θα τον συμπεριλάβει σίγουρα στην 26αδα του και είναι διατεθειμένος να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο και να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Εξαιρετικός τους τελευταίους μήνες ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com