Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοινώθηκε η τιμωρία της Liverpool από την UEFA

Ανακοινώθηκε η τιμωρία της Liverpool από την UEFA

Ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα η τιμωρία της Liverpool και άλλων 8 ομάδων από την UEFA αναφορικά με την καταρχήν συμμετοχή τους στο project της European Super League.

Οι Reds, η Manchester United, η Manchester City, η Chelsea, η Tottenham, η Arsenal, η Atletico Madrid, η AC Milan και η Inter είχαν έρθει σε συμφωνία με την UEFA, ώστε να έχουν μια πιο ελαφριά τιμωρία, σε σχέση με τις Real Madrid, Barcelona και Juventus που επέμειναν στη θέση τους και δεν ήρθαν σε συμφωνία.

Οι εννέα αυτές ομάδες θα πληρώσουν συνολικά πρόστιμο ύψους €15 εκατομμύρια (€600.000 η κάθε ομάδα) και θα δουν τα έσοδα τους από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μειώνονται κατά 5% για μια σεζόν.

Η UEFA ανέφερε πως τα συγκεκριμένα χρήματα θα δοθούν για πράξεις καλού σκοπού, όπως σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι εννέα προαναφερθείσες ομάδες θα ενταχθούν ξανά στην ECA, ενώ αν επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ή να πάρουν μέρος σε κάποια παρόμοια με την ESL λίγκα, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους €100 εκατομμυρίων ή €50 εκατομμύρια αν παραβιάσουν οποιεσδήποτε άλλες δεσμεύσεις εναντίον της UEFA.

Η τιμωρία των Barcelona, Real Madrid και Juventus δεν ανακοινώθηκε και το μόνο σίγουρο, είναι πως θα είναι αρκετά πιο αυστηρή.

Μόλις 48 ώρες έμεινε ζωντανή η ESL.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com