Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lambert: «Δεν ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Balotelli»

Lambert: «Δεν ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Balotelli»

Για τη σεζόν 2014-15, την πρώτη και τελευταία κατά την οποία αγωνίστηκε στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά και για τον Mario Balotelli, μίλησε ο Rickie Lambert.

Ο Scouser και από μικρό παιδί οπαδός της Liverpool Rickie εξιστόρησε τη σύντομη διαδρομή του στο Anfield, αλλά και τη συνύπαρξή του με τη γνωστή cult φιγούρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πού λέγεται Balotelli.

Ο Lambert παραχώρησε αυτές τις δηλώσεις στο podcast «Straight From the Off», και αναφέρθηκε στον Mario, ο οποίος ήταν «ανταγωνιστής» του για τη θέση του βασικού σέντερ φορ εκείνη τη σεζόν:

«Ήταν καλό παιδί, παιδιάστικος αλλά ‘μεταδοτικός’.»

«Όμως με το πού πατούσε το πόδι του στην προπόνηση γινόταν άλλος άνθρωπος. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, για να είμαι ειλικρινής. Στην αρχή έδινε τα πάντα όταν έπαιζε.»

«Στην προπόνηση όμως, θα έλεγα ότι δεν έδινε τα πάντα, (ίσως) γιατί ‘τα είχε’ με τον Brendan.»

«Το γεγονός ότι επιλεγόταν (για τη βασική 11αδα) μπροστά από μένα δε με ενοχλούσε στην αρχή. Σκέφτηκα ότι δουλεύοντας θα καταφέρω να βάλω τον εαυτό μου στην 11αδα, όμως βλέποντας τον τρόπο πού προπονούταν αυτός, με επηρέασε λίγο (το ότι ο Mario συνέχισε να είναι βασικός εις βάρος του).«

«Εκνευριζόμουν μαζί του στην προπόνηση, και έπρεπε να πάω και να πω στον Brendan ‘μη με ξαναβάλεις στην ίδια ομάδα μαζί του’. Νομίζω ότι και ο Stevie (Gerrard) είχε πει το ίδιο.»

O Rickie Lambert πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Aston Villa, στην -μάλλον- πιο ευτυχισμένη στιγμή της σταδιοδρομίας του στη Liverpool,
O Rickie Lambert πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Aston Villa, στην -μάλλον- πιο ευτυχισμένη στιγμή της σταδιοδρομίας του στη Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com