Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναβλήθηκε το Manchester United – Liverpool!

Αναβλήθηκε το Manchester United – Liverpool!

Οριστική αναβολή έχουμε στον προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα της Manchester United με την Liverpool για την 34η αγωνιστική της Premier League, όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο.

Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή και τις δύο ομάδες για την εύρεση νέας ημερομηνίας, η οποία ίσως είναι η αυριανή, καθώς οι διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ελάχιστες.

Γιατί αναβολή;

Ο σημερινός αγώνας αναβλήθηκε, λόγω της εισβολής των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του Old Trafford, αλλά και λόγω της έντασης που προκάλεσαν έξω από το γήπεδο, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν κατά διοίκησης των Red Devils.

Εκατοντάδες οπαδοί της Manchester United κατάφεραν να εισέλθουν στο χορτάρι του γηπέδου και δεν ήταν ξεκάθαρο, αν έφτασαν μέχρι και αποδυτήρια.

Τα εν λόγω επεισόδια έλαβαν χώρα περίπου δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα και δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να φύγουν από τα ξενοδοχεία τους και να κατευθυνθούν προς το γήπεδο.

Η Manchester United εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά την επισημοποίηση της αναβολής:

“ Μετά από συζήτηση μεταξύ της Αστυνομίας, της Πρέμιερ Λιγκ, του Συμβουλίου του γηπέδου και των συλλόγων, ο αγώνας μας εναντίον της Liverpool αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας σχετικά με τη σημερινή διαμαρτυρία. Οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν τώρα με την PL για την εύρεση μιας νέας ημερομηνίας για τον αγώνα. ”

“ Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι με την Manchester United και αναγνωρίζουμε πλήρως το δικαίωμα τους στην ελεύθερη έκφραση και /την ειρηνική διαμαρτυρία. ”

“ Ωστόσο, λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην ομάδα και στις ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο άλλους οπαδούς, το προσωπικό και την αστυνομία. Ευχαριστούμε την αστυνομία για την υποστήριξή τους και θα τους βοηθήσουμε σε τυχόν μεταγενέστερες έρευνες. ”

Στον αγωνιστικό χώρο του Old Trafford οι οπαδοί της Manchester United.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com