Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Δεν έχω έρθει σε επαφή με την Liverpool»

Konate: «Δεν έχω έρθει σε επαφή με την Liverpool»

Ο κεντρικός αμυντικός της RB Leipzig, Ibrahima Konate με νέες του δηλώσεις διέψευσε βρίσκεται κοντά στη Liverpool, τονίζοντας μάλιστα πως δεν έχει έρθει καν σε επαφή με την ομάδα του Jürgen Klopp.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ορισμένες φήμες με Αγγλική προέλευση έκαναν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον των Reds για τον ποδοσφαιριστή, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Ο Γάλλος στόπερ ρωτήθηκε από την Bild αν θα υπογράψει στην Liverpool:

“ Πολύ συχνά εμφανίζονται φήμες στο ποδόσφαιρο και πολλοί τις πιστεύουν αμέσως. Ούτε εγώ, ούτε οι ατζέντηδες μου λάβαμε κάποια κλήση από την Liverpool. ”

“ Επίσης έχω μεγάλους στόχους με την RB Leipzig. Αυτοί είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στην Bundesliga, να φτάσουμε στον τελικό του κυπέλλου και θέλω επίσης να κερδίσω το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 με την Γαλλία. ”

“ Δεν θέλω να γίνω ο διάδοχος του Dayot (Upamecano). Είμαι ο εαυτός μου. Ήρθαμε και οι δύο στην Leipzig το 2017 και παίζουμε πολύ καλά μαζί. ”

“ Δυστυχώς, τώρα οι δρόμοι μας θα χωρίσουν. Ο Dayot θα συνεχίσει στην Bayern Munich και εγώ θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου εδώ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2023 και τα συμβόλαια πρέπει να τα εκπληρώνεις. ” Ξεκαθάρισε ο Konate.

Διαψεύδει για Liverpool ο Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com