Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημο αίτημα της Αιγύπτου στην LFC για την συμμετοχή του Salah στους Ολυμπιακούς

Επίσημο αίτημα της Αιγύπτου στην LFC για την συμμετοχή του Salah στους Ολυμπιακούς

Τον Mohamed Salah θέλει να έχει στη διάθεση της, η εθνική ομάδα της Αιγύπτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού και οι συζητήσεις της με την Liverpool θα πάρουν πλέον επίσημη μορφή, αφού η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου κατέθεσε επίσημο αίτημα στους Reds, ώστε να επιτρέψουν εκείνοι στον Mo να αγωνιστεί στο Τόκιο.

Οι Αιγύπτιοι έχουν συμπεριλάβει ήδη τον 28χρονο στην αρχική τους προεπιλογή και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να τον έχουν μαζί τους στην Ιαπωνία.

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 7 Αυγούστου, με την έναρξη της νέας Premier League να έχει προγραμματιστεί για τις 14 Αυγούστου.

Αν ο Mo πάρει τελικά μέρος στους Αγώνες, τότε δεδομένα θα χάσει την πρώτη και ίσως την δεύτερη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, κάτι που δεν το θέλει κανένας στη Liverpool.

Η Liverpool δεν είναι υποχρεωμένη να επιτρέψει στον Φαραώ να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως θα συζητήσει με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου και τον προπονητή της εθνικής U23, Shawky Gharib.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προ ολίγων ημερών δήλωσε στη Marca, πως για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα πρέπει να έχουν συμφωνήσει όλες οι πλευρές, συμπεριλαμβανόμενης της Liverpool.

Η Αίγυπτος θέλει τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com