Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/3/1985 Hat trick & ιστορικό ρεκόρ για τον John Wark (vid)

Σαν σήμερα: 23/3/1985 Hat trick & ιστορικό ρεκόρ για τον John Wark (vid)

Σαν σήμερα ο John Wark θα σημειώσει hat trick επί της West Brom στο Hawthorns για το πρωτάθλημα, καταγράφοντας ένα ιστορικό ατομικό και Συλλογικό ρεκόρ.

Οι Κόκκινοι ταξίδεψαν στο Hawthorns και θα έπαιρναν μία άνετη νίκη εκείνο το Σαββατιάτικο απόγευμα του Μάρτη, σε μία δύσκολη χρονιά στο πρωτάθλημα. Μόλις στο 6′ ο Steve Nicol από ασίστ του Alan Kennedy θα σημείωνε το 0-1 για τους Reds, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε κόκκινο πάρτυ, με τον Kenny Dalglish να κάνει το 0-2 στο 56′ από ασίστ του John Wark. Στο 64′ της συνάντησης ο John Wark θα «γράψει» το 0-3 από ασίστ του Alan Kennedy, με τον ίδιο να κάνει το 0-4 στο 70′ από ασίστ του Kenny Dalglish.

Στο 82′ ο John Wark θα σημειώσει το τελικό 0-5, ολοκληρώνοντας έτσι το hat trick του και καταγράφοντας ένα ιστορικό ατομικό και Συλλογικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης παίκτης που έκανε hat trick σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις σε μία σεζόν!

Εκτός από τα τρία γκολ απέναντι στους Baggies εκείνη την μέρα, την ίδια σεζόν έκανε hat trick απέναντι στη Lech Poznan στα Κύπελλο Πρωταθλητριών (σημερινό Champions League) και απέναντι στη York City στο FA Cup.

Στο Hawthorns  το παιχνίδι παρακολούθησαν 20.500 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. Dimblebee.

Ακολουθούν 2 video, το ένα είναι ένα μικρό αφιέρωμα στον John Wark και το άλλο με το hat trick του απέναντι στην Lech Poznan, καθώς δεν είναι διαθέσιμα τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι με την West Brom:

Σαν σήμερα: 23/3/1985 Hat trick & ιστορικό ρεκόρ για τον John Wark
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com