Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 11 μη διεθνείς της Liverpool για τον Μάρτιο

Οι 11 μη διεθνείς της Liverpool για τον Μάρτιο

Η Liverpool έχει 12 διεθνείς ποδοσφαιριστές για τον Μάρτιο, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους, όμως υπάρχουν και εκείνοι που θα παραμείνουν στην Αγγλία και θα δουλέψουν στις εγκαταστάσεις του The AXA Training Centre.

Συγκεκριμένα, οι Fabinho, Alisson Becker και Bobby Firmino παραμένουν στο Νησί, αφού τα προκριματικά της CONMEBOL για τον Μάρτιο ακυρώθηκαν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι Trent Alexander-Arnold και Alex Oxlade-Chamberlain δεν κλήθηκαν στην εθνική Αγγλίας από τον Gareth Southgate για τις αναμετρήσεις με Άγιο Μαρίνο, Αλβανία και Πολωνία, με την απουσία του πρώτου από την προεπιλογή της Αγγλίας να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, ενώ οι Phillips και Davies δεν βρίσκονται στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού των Τριών Λιονταριών.

Ο Rhys Williams δεν θα εκπροσωπήσει αυτόν τον μήνα τις μικρές εθνικές της Αγγλίας, όπως είχε κάνει κατά το παρελθόν.

Ο Adrian δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την εθνική Ισπανίας, ο James Milner έχει αποσυρθεί από το 2016 και ο Divock Origi και δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Roberto Martinez και αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί την περασμένη Δευτέρα στο Molineux.

Οι 11 αυτοί ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας μπορούν είτε να προπονηθούν στο Kirkby κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είτε να ακολουθήσουν από το σπίτι τους το πρόγραμμα προπόνησης που τους έχει δώσει η ομάδα.

Πολύτιμες ανάσες για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com