Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προλαβαίνει τις αναμετρήσεις με Real M. ο Henderson

Δεν προλαβαίνει τις αναμετρήσεις με Real M. ο Henderson

Η Liverpool σε 15 ημέρες από σήμερα θα κοντραριστεί για πρώτη φορά με την Real Madrid για την φάση των 16 του Uefa Champions League και δεν θα έχει στη διάθεση της, τον αρχηγό της, Jordan Henderson.

Ο Hendo τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στην ήττα από την Everton, υποβλήθηκε σε επέμβαση λίγες μέρες αργότερα και βρίσκεται μέχρι και σήμερα στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο αρχηγός θα μπορούσε να επιστρέψει στα μέσα του επόμενου μήνα, δηλαδή εγκαίρως για το δεύτερο σκέλος του γύρου των 16 ή λίγες μέρες μετά.

Οι Reds όμως δεν πρόκειται να ρισκάρουν με τον διεθνή μέσο και δεν τον χρησιμοποιήσουν κόντρα στους Μαδριλένους, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, κάτι που είναι απίστευτα δύσκολο και δεν θα συμβεί, αν δεν υπάρξει κάποια ευχάριστη έκπληξη.

Αν η ομάδα ξεπεράσει το εμπόδιο της Real Madrid και αντιμετωπίσει μια εκ των Porto ή Chelsea στον ημιτελικό, τότε θα μπορέσει να έχει και τον Jordan Henderson στη διάθεση της, ενώ θα μπορέσει να προσφέρει την βοήθεια του και στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League.

Κόντρα στην Real Madrid αναμένεται να δούμε τους Reds να αγωνίζονται με τριάδα κέντρου, αποτελούμενη από τους Fabinho, Gini Wijnaldum και Thiago Alcantara.

Ο Jordan Henderson δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com