Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nagelsmann: «H Liverpool ήταν καλύτερη και προκρίθηκε δίκαια»

Nagelsmann: «H Liverpool ήταν καλύτερη και προκρίθηκε δίκαια»

Ειλικρινής παρουσιάστηκε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του ο Julian Nagelsmann, ο οποίος αναγνώρισε το δίκαιο της πρόκρισης της Liverpool.

Ο προπονητής της Λειψίας στάθηκε στον αργό για τα δεδομένα του αγώνα ρυθμό παιχνιδιού των Ταύρων, στον περιορισμένο αριθμό ευκαιριών τους, στον υπερβολικό σεβασμό πού ίσως έδειξαν στους Reds, καθώς και στο γκολ του Sadio Mane, το οποίο ήταν το «game over» της knock-out αναμέτρησης, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ας δούμε τις κυριότερες δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου του Nagelsmann:

«Νομίζω ότι αξίζαμε να αποκλειστούμε, κυρίως λόγω του αποψινού ματς.»

«Η Liverpool δε δημιουργούσε πολλή πίεση, καθόταν πίσω και περίμενε, και μας άφηνε την κατοχή.»

«Δεν υπήρξαν πολλές συγκινητικές στιγμές. Ήμασταν υπερβολικά αργοί στη δημιουργία φάσεων, απλά είχαμε την κατοχή της μπάλας.»

«Νομίζω ότι οι συναισθηματικές αρετές πού είχαμε στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου δε φάνηκαν απόψε. Η Liverpool είχε μερικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, τις οποίες χαράμισε.»

«Εμείς δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, και συνεχίσαμε να χαραμίζουμε πολλές στιγμές. Μπορούσαμε να δούμε ότι υπήρχε κάποιος σεβασμός στις αντεπιθέσεις, όμως αυτός ο σεβασμός σήμαινε ότι αντιδράσαμε λανθασμένα, (και) μετά δεχτήκαμε το πρώτο γκολ.»

«Αμυνόμασταν αλλά δεν ήμασταν αρκετά ενεργοί, κρατήσαμε υπερβολικά μεγάλη απόσταση από τους επιθετικούς και μπορούσες να δεις την ποιότητα πού είχαν: Η assist του Jota και το εξαιρετικό γκολ του Salah.»

«Με το δεύτερο γκολ όλα τελείωσαν. Δε μας αρέσει να χάνουμε, μερικές φορές όμως πρέπει να παραδεχτείς ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.»

«Είμαστε θυμωμένοι και στεναχωρημένοι, όμως θα εστιάσουμε στη Φρανκφούρτη, με την οποία παίζουμε στη Bundesliga. Η Liverpool άξιζε να προκριθεί στον επόμενο γύρο.»

O Julian Nagelsmann κατά τη διάρκεια της ρεβάνς.
O Julian Nagelsmann κατά τη διάρκεια της ρεβάνς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com