Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Parker: «Παίξαμε φανταστικά και στα δύο ημίχρονα»

Parker: «Παίξαμε φανταστικά και στα δύο ημίχρονα»

Η Fulham πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield επί της Liverpool με 0-1, με τον προπονητή της Scott Parker να τονίζει πως οι παίκτες του έπαιξαν φανταστικά και στα δύο ημίχρονα.

Ο τεχνικός των Whites δήλωσε για το διπλό της ομάδας του και για την εμφάνιση των παικτών του:

“ Είμαι απίστευτα περήφανος. Ήταν μια μεγάλη εμφάνιση σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν φανταστικά, βασικά και στα δύο ημίχρονα. ”

“ Στο πρώτο ημίχρονο οδηγούσαμε το παιχνίδι, ήμασταν η ομάδα που απειλούσε, κάναμε πολλές ευκαιρίες και προηγηθήκαμε με ένα εξαιρετικό γκολ του Mario. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θέλαμε να ρίξουμε τους ρυθμούς μας, όμως καταλαβαίνετε πως αν αγωνίζεσαι σε ένα γήπεδο όπως το Anfield, με την ποιότητα που διαθέτει η αντίπαλη η ομάδα, θα πρέπει να είσαι οργανωμένος, θα πρέπει να είσαι πειθαρχημένος, να κερδίσεις ορισμένες κεφαλιές και να είσαι καλός στη δική σου περιοχή. ” Είπε ο Parker.

“ Θεωρώ επίσης πως η άμυνα μας και η οργάνωση μας ήταν σε κορυφαίο επίπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι τεράστιο αποτέλεσμα και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. ”

“ Τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν όλες τις πληροφορίες που τους δώσαμε δύο, τρεις ημέρες πριν τον αγώνα. Δούλεψαν ακούραστα στις συσκέψεις μας και στο προπονητικό κέντρο και αυτά τα πράγματα τα έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια ελαστικότητα, περιορίζοντας τους σε λίγες ευκαιρίες. ”

Klopp και Parker πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com