Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/3/2016 Επιστροφή «δανεικών» σε Manchester City (vid)

Σαν σήμερα: 2/3/2016 Επιστροφή «δανεικών» σε Manchester City (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Manchester City στο Anfield για το πρωτάθλημα, παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη απώλεια του League Cup από τους Cityzens.

Οι Κόκκινοι μπήκαν εξαιρετικά ορεξάτοι και κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο του Anfield. Στο 34′ του πρώτου ημιχρόνου ο Adam Lallana από ασίστ του James Milner θα ανοίξει το σκορ με ένα αριστερό σουτ έξω από την περιοχή του Joe Hart. Επτά λεπτά αργότερα ο Roberto Firmino θα τροφοδοτήσει τον James Milner, ο οποίος θα «πληγώσει» την πρώην ομάδα του δίνοντας προβάδισμα νίκης στους Reds (41′).

Τη νίκη των Κόκκινων θα σφραγίσει στο 57′ ο Roberto Firmino από ασίστ του Adam Lallana, δίνοντας έτσι τους 3 βαθμούς στου Reds οι οποίοι θα έπαιρναν άτυπη εκδίκηση για την απώλεια του League Cup τρεις μέρες νωρίτερα. Στο παιχνίδι αυτό ο Simon Mignolet θα συμπληρώσει 100 εμφανίσεις με την famous Red shirt.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν εκείνο το βράδυ Τετάρτης 43.597 θεατές, ανάμεσά τους και 11 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο «γνωστός» Martin Atkinson.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 2/3/2016 Επιστροφή «δανεικών» σε Manchester City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com