Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετική αντίδραση των οπαδών των Κόκκινων στο άρθρο του James Pearce

Θετική αντίδραση των οπαδών των Κόκκινων στο άρθρο του James Pearce

Ζητώντας από την Διοίκηση των Κόκκινων να αποκτήσει ένα νέο καθαρόαιμο εννιάρι το καλοκαίρι ο James Pearce έγραψε ,υπογράφοντας το άρθρο του στην The Athletic.

«Πρέπει να μιλήσουμε για τον Roberto Firmino.»

«Δεν πρέπει να τον θεωρήσουμε ως τον αποδιοπομπαίο τράγο για την καταστροφική σαιζόν της Liverpool. Oι λόγοι είναι πολλοί και λειτουργούν αθροιστικά και το διαπιστώσαμε για μια άλλη φορά καθώς ένα περήφανο ρεκόρ πέρασε στην ιστορία σε μια απελπισμένη νύχτα το Σάββατο στο Anfield.»

«Ο Roberto Firmino είναι ένας θρύλος του Anfield αλλά οι δυνάμεις του φθίνουν. Τα στατιστικά του συνεχίζουν να συσσωρεύονται.»

«Είτε θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο είτε να τον βάζει περιστασιακά, η Liverpool θα πρέπει να αγοράσει ένα επιθετικό αυτό το καλοκαίρι.»

Αρκετοί οπαδοί των Κόκκινων επιδοκίμασαν τη στάση του Pearce σχολιάζοντας :

«Πέρασαν 18 μήνες για να το προσέξουν κάποιοι. Δεν είναι πλέον καλός για τη Liverpool.»

«Το λέμε εδώ και καιρό. Δεν έχει καλό σουτ-και το έδειξε ξανά το Σάββατο, εκθέτοντας τον εαυτό του ως κακό επιθετικό.»

«Μπορεί να φαίνεται σκληρό αυτό που θα πω ,αλλά ο Klopp εθελοτυφλεί στο θέμα του Bobby. Τον αγαπώ αλλά είναι σκιά του εαυτού του από τότε που ξεκίνησε και πάλι το ποδόσφαιρο πέρυσι το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα στο ποδόσφαιρο και παίζει σε μια θέση που η Liverpool μπορεί να βελτιωθεί.

«Αυτά πες τα στον κύριο Henry,James

«Ήρθε η ώρα να τον πουλήσουμε, γιατί έχει ήδη πιάσει το ζενίθ του. Χρειάζεται να επενδύσουμε σε νέους επιθετικούς. Για 6 σαιζόν μας έδωσε πολλά και είμαστε ευγνώμονες για αυτό αλλά δεν είναι ο ίδιος πλέον

Παραμένει μακριά από τα γκολ ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com