Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ήττα από την Everton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ήττα από την Everton

Η Liverpool υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της νωρίτερα σήμερα το απόγευμα από την Everton, με τον Jürgen Klopp να μην κρύβει την απογοήτευση του στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του Derby.

Ο τεχνικός των Reds είπε για την ήττα της ομάδας του:

“ Είναι μια ήττα που μας πονάει πολύ. Δεχθήκαμε ένα πραγματικά αχρείαστο γκολ και μείναμε πίσω στο σκορ. Έπαιξε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Στη συνέχεια δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και για αυτό έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. ”

“ Δεν ήμασταν αρκετά ήρεμοι σε καταστάσεις όπου θα έπρεπε να είμαστε. Η Everton αμύνθηκε με πάθος, αλλά υπήρχαν ακόμα στιγμές που ήμασταν στην περιοχή και μάλιστα μόνοι. Είχε δϋο ευκαιρίες με κεφαλιά ο Sadio και νομίζω άλλες δύο είχε ο Bobby, όταν και βρέθηκε σε καλές θέσεις για να σουτάρει. ”

“ Δεν ήταν όλα τα παιχνίδια τα ίδια, αλλά έχουμε κυριαρχήσει στα περισσότερα. Αυτό σημαίνει ότι σε αποφασιστικές στιγμές κάνουμε ένα λάθος ή κάτι περίεργο συμβαίνει. Κάνουμε ένα λάθος και ο αντίπαλος σκοράρει. Αν κάνουν λάθη οι αντίπαλοι, εμείς δεν σκοράρουμε πάντα. ”

“ Είμαστε πραγματικά επικριτικοί για τον εαυτό μας. Δεν τελειώνουμε τις ευκαιρίες. Το ξέρουμε αυτό. Δεν μου αρέσει να μιλάω απόψε για τα καλά μέρη του παιχνιδιού επειδή χάσαμε ένα Derby. Αλλά από αύριο πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα καλά πράγματα που κάναμε. ”

Τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του:

“ Πρέπει να βελτιώσουμε τις αποφάσεις μας στις καθοριστικές στιγμές. ”

“ Δεν ανυπομονώ να διαβάσω άρθρο για τις συνεχόμενες ήττες μας. Έχουμε όμως ορισμένα προβλήματα και το γνωρίζουμε αυτό. Αν είδατε πως σήμερα είχε πρόβλημα η στάση της ομάδας, τότε να το γράψετε. ”

“ Θα έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στις καθοριστικές και στιγμές και να είχαμε τελειώσει καλύτερα τις ευκαιρίες μας. ”

Για το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι:

“ Κέρδισαν ένα πέναλτι στο τέλος, αλλά δεν ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 0-2 και αυτό αποτελεί ένα πλήγμα για εμάς. ” Τόνισε ο Klopp

Για την συνέχεια:

“ Ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι να προσπαθήσουμε ξανά και ξανά. Δεν βλέπω καμία σχέση αυτής της σεζόν με τις δύο προηγούμενες. Τα παιδιά είναι ακόμα γεμάτα επιθυμία, το βλέπω αυτό, αλλά για να αλλάξουμε το αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στις κατάλληλες στιγμές.”

Για τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας:

“ Έχουμε επιλογές. Χάσαμε τον Hendo και αυτό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα, όμως έχουμε τον Nat, ο οποίος έκανε ένα σούπερ παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξουμε μερικά πράγματα και να ανεβούμε (αγωνιστικά) ξανά. ”

Για την απόδοση των παικτών του:

“ Έπρεπε να κυνηγάμε στο σκορ από την αρχή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να αλλάξουμε το σύστημα μας, το οποίο δυσκόλεψε λίγο τον αντίπαλο μας. ”

“ Δεν τελειώσαμε τις ευκαιρίες μας, ας το πω έτσι. Κάναμε ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο και το εκμεταλλεύτηκαν. Δεν μπορούμε να ασκήσουμε κριτική σε κάποιον, παρά μόνο στους εαυτούς μας. ”

Πως θα επιστρέψει στις νίκες η Liverpool:

“ Για να σκοράρεις ένα γκολ, πρέπει να δημιουργήσεις μια ευκαιρία και να την τελειώσεις. Αν το κάνουμε αυτό, τότε θα κερδίζουμε ξανά. ”

Η Everton νίκησε στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com