Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβάδισμα πρόκρισης με Mo και Mane!

Προβάδισμα πρόκρισης με Mo και Mane!

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετο διπλό με σκορ 0-2 επί της RB Leipzig στην Βουδαπέστη για την Liverpool του Jürgen Klopp!

Οι Reds εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Γερμανικής και με τα γκολ των Salah και Mane πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά!
Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή, αφού ο Thiago Alcantara πήρε την θέση του τραυματία, James Milner, ξεκίνησε η Liverpool εναντίον της RB Leipzig στην Βουδαπέστη. Μόλις στο 5ο λεπτό οι  Γερμανοί πλησίασαν στο 1-0, όταν ο Olmo με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, μετά από σέντρα του Angelino. Οι Reds απάντησαν στις ευκαιρία της Leipzig με δύο δικές τους μέσα σε ένα λεπτό, αρχικά ο Gulasci απέκρουσε με το σώμα το πλασέ του Salah στο 15′ και δευτερόλεπτα αργότερα το σουτ του Firmino κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ ο Alisson είχε απάντηση στο σουτ του Kampl δύο λεπτά. Οι Reds έφτασαν κοντά στο γκολ στο 24′ με κεφαλιά του Mane και στο 32′ με την μακρινή προσπάθεια του Robertson, ο οποίος είδε εκτός εστίας τον Gulasci και επιχείρησε να σκοράρει από πολύ μακρινή απόσταση. Αμφότερες οι προσπάθειες κατέληξαν λίγο πάνω από τα δοκάρια του Gulasci. Η τελευταία τελική των Reds στο πρώτο μέρος ήρθε από τον Firmino, με τον επιθετικό της ομάδας όμως να μην πιάνει καλά το σουτ και να μην βρίσκει εστία. Μερικά λεπτά νωρίτερα μάλιστα, είχε ακυρωθεί γκολ του Βραζιλιάνου, καθώς οι διαιτητές θεώρησαν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή πριν προλάβει να γυρίσει ο Mane.

Β’ Ημίχρονο: Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Nagelsmann λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα με τον Nkunku, ο οποίος βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Alisson, αλλά νικήθηκε από τον Βραζιλιάνο. Εκείνη όμως που άνοιξε το σκορ ήταν η Liverpool στο 53′! Ο Sabitzer γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τα πίσω, ο Klostermann δεν ξεκίνησε εγκαίρως, με αποτέλεσμα να φτάσει πρώτος στην μπάλα ο Mo Salah και να τελειώσει ιδανικά την φάση με αριστερό πλασέ γράφοντας το 0-1. Μόλις πέντε λεπτά πέρασαν και η Liverpool σκόαρε ξανά για το 0-2, αυτή τη φορά με τον Sadio Mane. Ήταν η σειρά του Mukiele να κάνει το μεγάλο λάθος, το οποίο επέτρεψε στον Sadio να φύγει μόνος του προς το τέρμα και φυσικά στη συνέχεια να πλασάρει με σχετική ευκολία για το 0-2. Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση μετά το γκολ του Mane και απείλησαν αρχικά με τον Angelino και στη συνέχεια με τον Olmo στο 63ο λεπτό. Οι δύο τελικές δεν απείλησαν τον Alisson. Στο 71′ οι Reds πραγματοποιήσαν τις δύο πρώτες τους αλλαγές, με τους Shaqiri και Chamberlain να αντικαθιστούν τους Firmino και Thiago. Στα πόδια του Angelino έπεσε άλλη μια καλή στιγμή στο 79′, ωστόσο το τελείωμα του Ισπανού ήταν ξανά απογοητευτικό. Εξίσου απογοητευτική ήταν και η προσπάθεια του Klostermann στο 83′. Η τρίτη αλλαγή από πλευράς Liverpool πραγματοποιήθηκε στο 90′, με τον Neco Williams να περνά αντί του Mo Salah. Η Leipzig στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Chan, για να ισοφαρίσει και να μειώσει σε 1-2 για την ομάδα του. Δεν τα κατάφερε με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

RB Leipzig: Gulacsi, Mukiele (Orban 64′), Klostermann, Upamecano, Adams, Sabitzer, Kampl (Hwang 73′), Angelino, Haidara (Poulsen 64′), Olmo, Nkunku

Έμειναν στον πάγκο: Martinez, Konate, Sorloth, Samardzic, Kluivert, Halstenberg, Hartmann, Henrichs

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson, Wijnaldum, Thiago (Oxlade-Chamberlain 72′), Jones, Salah (N. Williams 90′), Mane, Firmino (Shaqiri 72′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Adrian, Davies, Phillips, R. Williams, Τσιμίκας, Clarkson, Cain, Origi

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου εναντίον της Everton.

Ξανά δίχτυα βρήκε ο Mo Salah!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com