Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Caleta-Car: «Ήταν τιμή μου που με ήθελε η Liverpool»

Caleta-Car: «Ήταν τιμή μου που με ήθελε η Liverpool»

Η Liverpool πριν καταλήξει στη λύση του Ozan Kabak για το κέντρο της άμυνας της, είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Duje Caleta-Car από την Marseille, με τον στόπερ να επιβεβαιώνει τόσο το ενδιαφέρον, όσο και την πρόταση των Reds στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Κροάτης ρωτήθηκε σε συνέντευξη τύπου για το ενδιαφέρον της Liverpool:

“ Είχα μια πρόταση από την Liverpool. Ήταν τιμή για εμένα να γνωρίζω πως με θέλει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος. ” Είπε ο αμυντικός σύμφωνα με το Radio Monte Carlo.

“ Αποφασίσαμε όμως με την ομάδα να μείνω. Η Marseille είναι μια εξίσου σπουδαία ομάδα και έχω να σημειώσω μεγάλη πρόοδο ακόμη εδώ. ”

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος όμως που έλαβα μια πρόταση από εκείνους (Liverpool). Η Liverpool είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. ”

“ Θα μπορούσε να ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Είμαι όμως καλά στην Marseille, η οποία είναι μια σπουδαία ομάδα και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί. ”

Οι Reds προσπάθησαν να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον διεθνή στόπερ και είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, όμως η απάντηση της Marseille ήταν αρνητική, καθώς έκρινε πως δεν είχε στη διάθεση της τον απαραίτητο χρόνο για την εύρεση ενός αντικαταστάτη.

Ο Caleta-Car άρεσε στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com