Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ήταν σημαντική νίκη, υπάρχει και επαναληπτικός»

Henderson: «Ήταν σημαντική νίκη, υπάρχει και επαναληπτικός»

Η Liverpool πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση στη Βουδαπέστη, επικρατώντας με 0-2 της RB Leipzig και πετυχαίνοντας μια σημαντική νίκη, όπως δήλωσε ο Jordan Henderson μετά το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

Ο αρχηγός μίλησε στο BT Sport για την νίκη επί της Leipzig:

“ Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για την εμφάνιση μας, ήταν μια καλή βραδιά και μια καλή απόδοση για εμάς. ”

“ Από την αρχή μέχρι το τέλος, πιέσαμε πολύ καλά, ήμασταν καλοί αμυντικά και επικίνδυνοι στην επίθεση. Μια ευχάριστη απόδοση και μια καλή νίκη, αλλά υπάρχει ακόμα ένα ακόμη σκέλος. ”

“ Συνεχίσαμε, συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό, αλλά έχει γίνει μόνο η μισή δουλειά. ”

“ Οι Mo και Sadio ήταν πολύ ζωντανοί σε όλον τον αγώνα. Απλώς έπρεπε να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Κάθε παιχνίδι, το παίρνουμε ως ένα βήμα τη φορά. Πρέπει να συνεχίσουμε στο επίπεδο απόδοσης και αν συνεχίσουμε, θα έχουμε και τα αποτελέσματα. ”

“ Θεωρώ πως αμυνθήκαμε πολύ καλά ως ομάδα, ενώ και τα παιδιά στην επίθεση πίεσαν σωστά. Αμυνθήκαμε πολύ καλά ως σύνολο. ” Τόνισε ο Henderson.

“ Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το derby. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δώσουμε τα πάντα (το Σάββατο). ”

Διπλό στην Ουγγαρία η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com