Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να βάλουμε τέλος στο σερί ηττών»

Robertson: «Να βάλουμε τέλος στο σερί ηττών»

Η Liverpool διανύει ένα πολύ κακό σερί εντός συνόρων, με τρεις συνεχόμενες ήττες και είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες, αν δεν θέλει να μείνει εκτός στόχων από τον Φεβρουάριο, όπως δήλωσε και ο Andrew Robertson.

Ο Robbo δήλωσε μετά την ήττα με 3-1 από τους Foxes:

“ Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς. Για μεγάλα χρονικά διαστήματα ήμασταν η κυρίαρχη ομάδα στον αγώνα, όμως στο τέλος δεν ήμασταν εμείς αυτοί. ”

“ Ήταν ένα πισωγύρισμα για εμάς. Συνήθως μπορούμε να αντιδράμε και να μένουμε στον αγώνα, είμαστε τόσο καλοί σε αυτό. Αυτή τη φορά όμως, ανοιχτήκαμε και πέσαμε στα χέρια τους. ”

“ Ήμασταν πίσω με 2-1 και απέμεναν 15 λεπτά, όμως ανοιχτήκαμε εντελώς. Όταν συμβαίνει αυτό κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Leicester, τότε θα τιμωρηθείς. ”

“ Είχαμε πολύ καλή ψυχολογία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παίξαμε πραγματικά πολύ καλά. ” Είπε ο Robertson στο BT Sports.

“ Δεν ξέρω τι συνέβη στα τελευταία 10-15 λεπτά. Δεν μπορεί όμως να συμβαίνει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και θα πρέπει να το κοιτάξουμε. ”

“ Έχουμε μερικά πολύ μεγάλα παιχνίδια να ακολουθούν. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι τεράστια για εμάς και αν ανοίγεσαι τόσο πολύ, τότε οι περισσότερες ομάδες θα σε τιμωρήσουν και εμείς πρέπει πραγματικά να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το σερί. ”

Οι Reds ηττήθηκαν στην έδρα της Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com