Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Leicester, Rodgers, Fabinho, Kabak και τραυματίες

Ο Klopp για Leicester, Rodgers, Fabinho, Kabak και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Leicester στο King Power Stadium αναφέρθηκε στους Foxes, στους τραυματίες, στον Fabinho και στον Ozan Kabak.

Αρχικά δήλωσε πως ο Fabinho δεν θα προλάβει τον αγώνα:

“ Ο Fabinho δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Leicester. Αποκόμισε έναν ακόμη μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός από τον αγώνα. ”

Αν θα προλάβει την Leipzig ο Βραζιλιάνος:

“ Πραγματικά, δεν ξέρω. Θα δούμε. ”

Για τους Kabak και Davies είπε:

“ Ο Jamie Vardy θα αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση για εκείνους, καθώς είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και δεν πρέπει να λάβει πάσες.”

“ Έχουμε κάνει μερικές προπονήσεις με τα δύο παιδιά, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες στο ρόστερ μας. ”

Για το παιχνίδι την Leicester και τον Rodgers:

“ Δεν έχουμε καθόλου επιθετική ή κατηγορηματική διάθεση. Βρεθήκαμε μαζί σε αυτήν την κατάσταση και είμαστε σε απόλυτα μαζί σε αυτήν. Δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να σας ανησυχεί, δεν δείχνουμε κανέναν με το δάχτυλο. Θέλουμε να φτιάξουμε τα πράγματα μαζί και θα τα καταφέρουμε μαζί. ”

“ Δεν μπορούσα να σέβομαι περισσότερο τη δουλειά του Brendan. Η δουλειά που κάνει και κάνει είναι πραγματικά πολύ καλή. Είχαν επίσης κάποια προβλήματα τραυματισμού και το αντιμετώπισαν σωστά και τώρα είναι μια ομάδα που ανταγωνίζεται πραγματικά. Έτσι προσεγγίζουμε το παιχνίδι. ”

“ Ο Brendan και οι παίκτες είναι αρκετά έξυπνοι για να χρησιμοποιήσουν [την περασμένη σεζόν] – εφ ‘όσον δεν έχασαν παίκτες και μπόρεσαν να προσθέσουν, έκαναν καλή δουλειά.

“ Έχουν τους Albrighton, Vardy, Barnes – Ο Barnes είναι ένας απίστευτος παίκτης. ” Είπε ο Klopp.

Για τον ρυθμό και την ψυχολογία της ομάδας του:

“ Μερικά πράγματα χάνονται αν δεν παίρνεις τα  αποτελέσματα κάθε εβδομάδα. Ο ρυθμός είναι δύσκολος να βρεθεί, όταν συνεχίζεις να φέρνεις παίκτες. Είδα μια πολύ σίγουρη ομάδα εναντίον της Manchester City και συνολικά και τις τελευταίες εβδομάδες. ”

“ Χάσαμε λόγω ατομικών λαθών. Μήπως ο Brendan  προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια ομάδα χωρίς αυτοπεποίθηση; Δεν νομίζω. Θα αλλάξουμε ξανά και θα προσπαθήσουμε ξανά. ”

Για τον Alisson:

“ Είχαμε μια μικρή συζήτηση. Δεν ήταν χαρούμενος για αυτό που συνέβη. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι οι τερματοφύλακες σε μια μακρά καριέρα κάνουν λάθη. Είναι σπάνιο ένας παίκτης της ποιότητας του Alisson να κάνει αυτό το λάθος και στη συνέχεια να κάνει και δεύτερο σε ένα παιχνίδι. ”

“ Δεν του ασκήθηκε καμία κριτική από τα παιδιά εδώ. Όλοι γνωρίζουν πόσο καλός είναι. ”

Για τον Kabak:

“ Είναι ακόμα νέος, όμως διαθέτει εμπειρία και έχει συνηθίσει να παίζει μπροστά σε πολλούς φιλάθλους. Είναι συνηθισμένος σε αυτό. ”

Για τον τραυματισμό του Keita:

“ Είχε μυϊκό πρόβλημα και ήταν ελαφρώς μεγαλύτερο (από την αρχική εκτίμηση). Είναι πίσω στο γήπεδο αλλά δεν έχει ακόμη προπονηθεί με την ομάδα. ”

Για την επιστροφή του Diogo Jota:

“ Ο Diogo είναι κοντά στην επιστροφή του, αλλά όχι όσο κοντά είναι ο Naby. Ο Diogo ίσως επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες, αυτό φαίνεται κάπως πιθανό. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

“ Θα επιστρέψει πρώτα κανονικά στις προπονήσεις και έπειτα θα δούμε πόσο θα του πάρει. ”

Για την γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων που είχε η ομάδα:

“ Πρέπει να το αποδείξουμε το Σάββατο. Είχαμε καλές προπονήσεις μέχρι στιγμής – μια πολύ σημαντική σήμερα. Αυτή την εβδομάδα έπαιξαν πολλές ομάδες και έδωσαν απίστευτα έντονα παιχνίδια. Ήταν μια καλή εβδομάδα για προπόνηση στα σίγουρα αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε έτοιμοι. ”

Δεν προλαβαίνει Leicester ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com