Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της West Ham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της West Ham

Ο Jürgen Klopp μίλησε μετά το διπλό της Liverpool στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου επί της West Ham και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επικράτηση της ομάδας, στον Mo Salah, στον Curtis Jones, ενώ ρωτήθηκε για τις μεταγραφές.

Η πρώτη ερώτηση που του έγινε στον Γερμανό αφορούσε τον Ben Davies της Preston που υπογράφει στους Reds:

“ Παίζει στην Tottenham; Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Το λέω συνέχεια, αν κάνουμε κάτι, θα είναι επειδή θα βγάζει νόημα για εμάς. ”

“ Σήμερα και ο Nat Phillips και ο Hendo έπαιξαν πολύ καλά στο κέντρο της άμυνας, όμως έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και προσπαθούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα. ”

Τι είπε στον Curtis Jones πριν τον περάσει στο ματς:

“ Τα τελευταία λόγια που είπα στον [Curtis]» παρακαλώ να είσαι αναιδής και δημιουργικός «.

Για τον Shaqiri: 

“ Η τελευταία μπαλιά του Shaq ήταν απίστευτη. Θα μπορούσε να παίξει 90 λεπτά, απλά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. ”

“ Η διάθεση μου αλλάζει συνεχώς λόγω των τραυματισμών. Σήμερα , τίποτα τραυματίστηκε κανείς. ”

Για τον Davies και τον Matip:

“ Δεν έχουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Joel. ”

“ Όσο για τις μεταγραφές, δεν μπορούμε να πούμε κάτι, μέχρι να υπάρχει κάτι επίσημο. ”

Για την κουβέντα που είχε με τον Milner όταν έγινε η αλλαγή:

“ Δεν ήταν δυσαρεστημένος. Στο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό, με τον Milner να αγωνίζεται πιο πίσω. Του είπα να πασάρει περισσότερο και να τρέχει λιγότερο, για να μην έχει κάποια μυϊκή ενόχληση. ”

“Περιμέναμε να κάνει την προθέρμανση του πρώτα ο Curtis και έπειτα να κάνουμε την αλλαγή. ”

“ Ήρθε και είπε» μου είπες να τρέχω λιγότερο και τελικά με έβγαλες » αλλά στη συνέχεια είπε «ναι, καλή απόφαση αφεντικό. »

Για τον Salah:

“ Το γκολ του εναντίον των Spurs ήταν εξαιρετικό, και ένα καλό σημάδι για αυτόν ότι έκανε κλικ. Ήταν σούπερ απόψε. Πραγματικά συμμετείχε στο παιχνίδι, κράτησε την μπάλα. ” Είπε ο Klopp.

“ Το πρώτο γκολ, σούπερ έξυπνο, το δεύτερο, τι αντεπίθεση. Έγινα δύο πάσες μέχρι να την πάρει ο Mo. Η πρώτη του επαφή ήταν παγκόσμιας κλάσης, και το τελείωμα έξυπνο. Κορυφαία γκολ. ”

“ Δεν θα σταματήσει ποτέ να έχει μια τεράστια επιθυμία να σκοράρει. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, χωρίς αμφιβολία. Τις τελευταίες εβδομάδες όταν δεν σκοράραμε, απλά προσπαθήσαμε να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. ”

Καταπληκτικός με δύο γκολ ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com