Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Τα ατομικά λάθη επηρέασαν την απόδοση μας»

Mourinho: «Τα ατομικά λάθη επηρέασαν την απόδοση μας»

Νέα ήττα από την Liverpool και από τον Jürgen Klopp υπέστη ο Jose Mourinho, με τον τεχνικό των Spurs να δηλώνει πως τα ατομικά λάθη των παικτών του στην άμυνα έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:

“ Η απόδοσή μας επηρεάστηκε εντελώς από τα ατομικά, αμυντικά λάθη. Η ομάδα ήταν σταθερή, σίγουρη και στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 3 αμυντικά λάθη. ”

“ Στο ημίχρονο, το να χάνεις 1-0 και να χάνεις τον Harry δεν είναι κάτι εύκολο. Η ομάδα ήρθε στο 2ο ημίχρονο με την πρόθεση να πολεμήσει και ήρθε το 2ο γκολ, για το οποίο δεν χρειάζεται καν να μιλήσω. Υπέροχο γκολ. ”

“ Ένα άλλο ακυρώθηκε για χέρι του Firmino και στη συνέχεια δεχθήκαμε άλλο ένα. Το τρίτο γκολ με πονάει. Ήταν ένα λάθος από ένα παιδί (Rodon) που έπαιξε καλά.  ”

“ Ήταν δύσκολο για εμάς να αποδεχθούμε πως χάναμε στο ημίχρονο και το πως μπήκε το γκολ. Ήταν μια αντιγραφή της πρώτης τους ευκαιρίας. Η διάθεση μας στο ημίχρονο δεν ήταν καλή. ” Σημείωσε ο Mourinho.

“ Απλώς λέω ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω γιατί παρακολουθήσατε το παιχνίδι και θα αναλύσετε. Δεχθήκαμε 3 γκολ, ένα ακυρώθηκε και είχε μια ευκαιρία ο Mane. ”

Ο Sadio Mane σκόραρε για το 1-3.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com