Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν έχουν αλλάξει οι παίκτες μου»

Klopp: «Δεν έχουν αλλάξει οι παίκτες μου»

Klopp και Robertson μετά τη λήξη του αγώνα στο Selhurst Park.

Ο Jürgen Klopp πριν τον αγώνα με την Manchester United δήλωσε πως η ομάδα του έφτασε σε ένα πολύ χαμηλό σημείο, μετά την ήττα από την Burnley, όμως συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, αφού εκείνοι δεν άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα.

Ο Jürgen Klopp δήλωσε:

“ Χάσαμε το παιχνίδι και φτάσαμε σε ένα πολύ χαμηλό σημείο. Δεν σκέφτηκα σε καμία περίπτωση: «Ποιος νοιάζεται. ”

“ Όταν γυρίζω πίσω, δεν μπορώ να βρω για ποιον λόγο χάσαμε τον αγώνα, όμως τον χάσαμε. Συνέβη και κάποιες φορές πρέπει να φτάσεις πολύ χαμηλά, για να αλλάξεις πραγματικά τα πράγματα και αυτό θα προσπαθήσουμε σίγουρα να κάνουμε τώρα. ”

“ Αν είχαμε κερδίσει ένα κακό παιχνίδι, ο κόσμος θα έλεγε: «Οκ, δεν ήταν το ποδόσφαιρο που παίζουν συνήθως, όμως βρίσκονται ξανά στην σωστή τροχιά αποτελεσμάτων. » Αυτό όμως δεν σε βοηθά μακροχρόνια. ”

“ Φαντάζομαι πως πολλοί άνθρωποι μας σκέφτονται αυτή τη στιγμή. ”

“ Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα. Μερικές φορές αντιμετωπίζουν δυσκολίες και δεν είναι αμέσως έτοιμοι για αυτές και άλλες φορές δεν ξέρεις καν τι πρόκληση ακολουθεί. ”

“ Αυτή είναι μια πρόκληση που δεν θα θέλαμε να έχουμε. Ήταν απολύτως απίστευτο να την έχουμε; Όχι, ειδικότερα στην κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε. ”

“ Οι παίκτες παραμένουν υπέροχοι άνθρωποι και όλοι τους έχουν υπέροχους χαρακτήρες. ” Είπε ο Klopp.

“ Όλοι τους έκαναν πραγματικότητα αυτά που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και δεν άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα. Παραμένει ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών. ”

Ξανά Liverpool εναντίον Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com