Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neco Williams: «Με έχουν στηρίξει έμπειροι παίκτες της ομάδας»

Neco Williams: «Με έχουν στηρίξει έμπειροι παίκτες της ομάδας»

Ο Neco Williams έχει πάρει σχετικά περιορισμένες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα φέτος, σήμερα όμως υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσει τον Alexander-Arnold.

Ο νεαρός Ουαλός παραχώρησε δηλώσεις στην αγγλική εφημερίδα Independent, μιλώντας για τη δύσκολη στιγμή πού πέρασε πριν λίγο καιρό, όπου έφτασε στο σημείο να απενεργοποιήσει το Twitter του λόγω αρνητικών σχολίων προς το πρόσωπό του, αναφέρθηκε στη στήριξη πού έχει δεχτεί από εμπειρότερους παίκτες της Liverpool, όπως οι Jordan Henderson και Virgil van Dijk.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Neco:

«Νομίζω ότι κανένας 19χρονος δε θα έπρεπε να δέχεται τέτοια κριτική.»

«Δεν έχω αποκτήσει την πείρα, θα είναι πάντα δύσκολο όταν έρχεσαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Είμαι νέος και μαθαίνω, και φυσικά θα κάνω λάθη.»

«Σαν ποδοσφαιριστής, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κάνεις ένα άσχημο παιχνίδι, όμως το κύριο είναι να μαθαίνεις από αυτό και να μη σε παίρνει από κάτω. Κοιτάζεις το λάθος πού έχεις κάνει και εξασφαλίζεις ότι το διορθώνεις.»

Για τη στήριξη από τους ‘παλιούς’ των Reds είπε:

«Είχα γύρω πού κάποια από τα έμπειρα παιδιά, όπως τον Virgil και τον Hendo. Μου είπαν ότι ακόμα  και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο δέχονται κακά σχόλια. Δεν πρόκειται να με επηρεάσουν. Αν με έχουν επηρεάσει (μέχρι τώρα), με έχουν κάνει μόνο δυνατότερο και καλύτερο παίκτη.»

«Έμαθα πολλά από αυτό το σερί παιχνιδιών. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να αποδώσεις κατευθείαν όταν καλείσαι να παίξεις, αν δεν παίζεις για λίγες βδομάδες.»

«Τα standards και η ένταση της Premier League και του Champions League είναι δύσκολα, όμως το κύριο είναι να είσαι πνευματικά προετοιμασμένος. Νιώθω ότι έχω αρχίσει να ‘βρίσκω τα πόδια μου’.»

«Ο σκοπός μου τώρα είναι απλά να συνεχίσω να αποδεικνύω στον προπονητή ότι είμαι αρκετά καλός και να γίνομαι καλύτερος. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το κάνω αυτό από τη Liverpool, με τους καλύτερους παίκτες και τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο.»

O Neco Williams στο Brighton.
O Neco Williams στο Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com