Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνέντευξη Milner: «Ευθύνη μας να γυρίσουμε την κατάσταση»

Συνέντευξη Milner: «Ευθύνη μας να γυρίσουμε την κατάσταση»

O James Milner με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μετά το εύστοχο του post χθες, o James Milner τόνισε και σε συνέντευξη την ευθύνη του ίδιου και των συμπαικτών του να αντιδράσουν στα πρόσφατα αποτελέσματα.

Ο δεύτερος αρχηγός παραχώρησε συνέντευξη στο site της Liverpool, και μίλησε για την ανάγκη αντίδρασης των παικτών, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου στο Old Trafford.

Ο Millie ξεκίνησε ως εξής:

«Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για μας.»

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο – υπάρχουν στιγμές ανόδου και καθόδου. Τίποτα ποτέ δεν είναι εύκολο και ομαλό. Μοιάζει έτσι μερικές φορές, όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ‘πετάς’.»

«Όταν βρίσκεσαι σε πιο δύσκολη φάση, η μπάλα μοιάζει να μην πηγαίνει εύκολα στο στόχο. Πολλές φορές έχεις αυτή την εντύπωση. Κοιτάς τη θετική πλευρά όμως όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά.»

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν χάρες, κανένας δε θα σου το κάνει εύκολο. Είναι δική μας υπόθεση να βγάλουμε τους εαυτούς μας από αυτό το σερί, η ευθύνη είναι στους δικούς μας ώμους.»

«Πρέπει να φανούμε αρκετά ‘μεγάλοι’ ώστε να βγάλουμε τους εαυτούς μας έξω από αυτό. Όλα είναι πιο εύκολα όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά.»

«Όταν δεν πηγαίνουν καλά όμως, εκεί είναι πού χρειάζεται να ορθώσεις το ανάστημά σου, να φανείς υπεύθυνος και να συνεχίσεις να πιέζεις για να αλλάξεις τα πράγματα. Είναι δική μας υπόθεση να το κάνουμε αυτό.»

Για το αν η ομάδα και ο ίδιος έχουν επιπλέον κίνητρο στο αυριανό ματς, δεδομένου του αντιπάλου, ο Milner είπε:

«Είναι πάντα ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Είναι το παιχνίδι πού όλοι θέλουν να δουν κάθε σεζόν, είμαι σίγουρος για αυτό. Η αντιπαλότητα υπάρχει για κάποιο λόγο – και οι δύο ομάδες είναι πολύ επιτυχημένες. Σαν οπαδός της Leeds, εγώ μεγάλωσα αντιπαθώντας την κόκκινη πλευρά του Manchester. Σημαίνει πολλά. Υπάρχει σεβασμός, είναι μία ‘αντιπάθεια με σεβασμό’, αν μπορείς να το πεις έτσι. Θέλεις πάντα απεγνωσμένα να τους κερδίσεις. Κάνουν μία καλή σεζόν, και είναι δική μας δουλειά να τους προκαλέσουμε προβλήματα.»

Τέλος, για το πόσο θέλει η ομάδα να προσθέσει άλλο ένα FA Cup στη συλλογή της, έχοντας 15 χρόνια να το κατακτήσει:

«Είναι πάντα ξεχωριστό να κερδίζεις οποιοδήποτε κύπελλο, και το FA Cup είναι μία ξεχωριστή διοργάνωση. Με τις επιτυχίες μας τα τελευταία χρόνια, έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε τον τοίχο στο προπονητικό κέντρο και στο Anfield (το champions wall, στο οποίο αναγράφονται οι τίτλοι της Liverpool σε κάθε διοργάνωση, τα λεγόμενα major trophies) με τα τρόπαια πού κερδίσαμε. Αυτό είναι πάντα ξεχωριστό και είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Ένα ξεχωριστό κλαμπ όπως η Liverpool πάντα θέλει να προσθέτει σε αυτή τη λίστα. Θα ήταν ωραίο να το κάνουμε, όμως ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Θέλουμε να βγούμε εκεί έξω και να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μπορούμε. Το επόμενο είναι (πάντα) το σημαντικότερο, τώρα ίσως ακόμα περισσότερο, δεδομένου του κακού σερί πού έχουμε αυτή τη στιγμή.»

O James Milner στο παιχνίδι με τη Newcastle.
O James Milner στο παιχνίδι με τη Newcastle.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com