Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η καλύτερη μεταγραφή πρέπει να έρχεται πάντα από την Ακαδημία»

«Η καλύτερη μεταγραφή πρέπει να έρχεται πάντα από την Ακαδημία»

Ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο παίζουν για την Liverpool οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, με τους Curtis Jones και Neco Williams να έχουν ξεχωρίσει μεταξύ άλλων τη φετινή σεζόν και τον Pep Lijnders να δηλώνει πως η καλύτερη μεταγραφή κάθε σεζόν θα πρέπει να έρχεται από την Ακαδημία της ομάδας.

Ο βοηθός του Jürgen Klopp ανέφερε σε Podcast με τον Graham Hunter:

“ Νομίζω πως το πλεονέκτημα του να μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικούς σου παίκτες (από την Ακαδημία) στην ομάδα δημιουργεί μια σχέση πατέρα-γιού με τον σύλλογο. ”

“ Πάντα δίνουν το κάτι παραπάνω και κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν σε απογοητεύουν. Ο καλύτερος αναπληρωματικός, η καλύτερη επένδυση και η καλύτερη μεταγραφή της κάθε σεζόν, θα πρέπει να είναι παίκτης της Ακαδημίας. ”

“ Το κύριο πράγμα που κάναμε, ήταν ότι δημιουργήσαμε χώρο στην ομάδα και για παράδειγμα, αντί να αποκτήσουμε ένα δεύτερο δεξί back, χρησιμοποιήσαμε τον Trent σε αυτή τη θέση, γιατί είχε το ταλέντο. ”

“ Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι αυτό που κάναμε στην Porto και στην PSV, να νιώθουν οι μικροί την πίστη από τον προπονητή, τον Jürgen και να ελπίζουν. ”

“ Λόγω της σχέσης του με τον Klopp και της πίστης, ο Trent πήρε την θέση του στην πρώτη ομάδα και αποτελεί έμπνευση για εκατοντάδες παίκτες της Ακαδημίας, οι οποίοι βλέπουν πως είναι εφικτό. ” Είπε ο Lijnders.

Πηγή έμπνευσης για νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com