Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Η Liverpool θα χάσει το πρωτάθλημα αν δεν πάρει στόπερ»

Carragher: «Η Liverpool θα χάσει το πρωτάθλημα αν δεν πάρει στόπερ»

Αναγκαία είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από την Liverpool, για να μην χαθεί ο φετινός τίτλος της Premier League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Jamie Carragher στο Sky Sports μετά την ήττα των πρωταθλητών από την Southampton.

Ο Carra είχε να πει μετά την χθεσινοβραδινή ήττα των Reds από τους Saints:

“ Τα τελευταία τους αποτελέσματα δεν έχουν να κάνουν με την άμυνα. Δεν δέχονται πολλά γκολ. ”

“ Το πρόβλημα είναι μπροστά. ”

“ Όταν όμως παίζουν τους αγώνες τους, είναι σαν να έχουν έναν τερματοφύλακα, τον οποίο δεν εμπιστεύονται απόλυτα και όλοι είναι μονίμως στην τσίτα, γιατί πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να συμβεί. ”

“ Ξεχάστε τον Virgil van Dijk και τον Joe Gomez, αυτοί έχουν τεθεί εκτός. Νομίζω πως είναι επιτακτική η απόκτηση ενός στόπερ τον Ιανουάριο, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Νομίζω το γεγονός πως έπαιξε ο Jordan Henderson ως κεντρικός αμυντικός, δεν νομίζω να έκανε πολύ καλό στα δύο παιδιά που έμειναν στον πάγκο, από άποψη ψυχολογίας. ”

“ Αν επιστρέψει σε αυτά, πως θα νιώθουν όταν παίζουν στην θέση τους, δύο μέσοι; Κάτι μου λέει πως δεν θα νιώθουν καλά, όταν επιστρέψουν στην ενδεκάδα. ” Είπε ο Carragher.

“ Ο Jordan Henderson δεν είναι κεντρικός αμυντικός. Τα βρήκε δύσκολα απόψε, τα πήγε ΟΚ, τα πήγε καλά, αν λάβουμε υπόψη πως δεν είναι η θέση του. ”

“ Εγώ δεν μπορώ να δω την Liverpool να κερδίζει το πρωτάθλημα, αν δεν αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό. Το είπα αυτό και μετά το παιχνίδι με την Everton και τον τραυματισμό του van Dijk. Θεώρησα πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. ”

“ Εξακολουθώ να πιστεύω πως η Liverpool έχει την ποιότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αν δεν αποκτήσει κάποιον, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. ”

Ο Jordan Henderson δεν είναι στόπερ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com