Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι στενάχωρο που δεν θα έχουμε τον κόσμο μας»

Klopp: «Είναι στενάχωρο που δεν θα έχουμε τον κόσμο μας»

Κεκλεισμένων των θυρών θα συνεχιστούν όλοι οι αγώνες της Premier League, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως είναι στενάχωρο το γεγονός πως οι Reds δεν θα έχουν πλέον την υποστήριξη των 2.000 φιλάθλων τους στο Anfield.

Για την απουσία του κόσμου από το Anfield, ο Γερμανός δήλωσε:

“ Ναι, είναι στενάχωρο. Δεν είναι ότι παίζουμε ποδόσφαιρο για τους εαυτούς μας. Παίζουμε για τις οικογένειες μας και για τους φίλους μας, αλλά πάνω από όλα, παίζουμε για τον κόσμο μας. ”

“ Ελπίζω να τους άρεσε ο τελευταίος μας αγώνας και να μην ανησυχούν πολύ. ”

“ Εμείς θέλουμε να τους αποσπούμε από όλες τις ανησυχίες που έχουν. ”

“ Εννοείται πως όλοι έχουμε τις ανησυχίες μας. Εμείς όμως παίρνουμε τον χρόνο μας, για να επικεντρωθούμε στους αγώνες και ελπίζουμε να μπορέσει και ο κόσμος μας να κάνει το ίδιο. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο κόσμος συνεχίζει να διανύει μια δύσκολη περίοδο. Όλοι είχαμε την ελπίδα, πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στο τέλος του χρόνου, αλλά λίγο πολύ γνωρίζαμε πως το χειμώνα ο κόσμος δεν θα μπορεί να βγει έξω και πως θα υπάρξει δεύτερο κύμα. ”

“ Τα Χριστούγεννα ήρθαν και ξέραμε πως θα ήταν μια πρόκληση για την κοινωνία να το αντιμετωπίσει αυτό υπεύθυνα. Ήταν σίγουρο πως τα νούμερο θα ανέβουν. ”

“ Νομίζουμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο (όσο αφορά την πανδημία), αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε στον ίδιο δρόμο και να παραμείνουμε πειθαρχημένοι. ”

“ Προσπαθούμε τα πάντα και εμείς ως ποδοσφαιρική ομάδα προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ασφαλείς μπορούμε, για να συνεχίσουμε να παίζουμε. ”

Οι Red Fans επέστρεψαν προσωρινά στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com