Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bruce: «Πολύ καλή ομάδα η Liverpool»

Bruce: «Πολύ καλή ομάδα η Liverpool»

Ο προπονητής της Newcastle, Steve Bruce στις δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει του αποψινού αγώνα με την Liverpool, αποθέωσε την ομάδα του Jürgen Klopp και φυσικά στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Magpies, λόγω τραυματισμών και κορονοϊού.

Για τους Reds ανέφερε:

“ Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως έχουν μια πολύ ποιοτική ομάδα. Τα ρεκόρ και τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια το δείχνουν αυτό. Είναι πρωταθλητές Αγγλίας και ήταν πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. ”

“ Όταν να αντιμετωπίζεις δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας συνεχόμενα, θέλεις να έχεις μια εβδομάδα ξεκούρασης, για να μπορέσεις να ανακάμψεις. Όμως, φέρτε μας τον αγώνα. Θα ετοιμαστούμε για αυτόν, θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε. ”

“ Ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε, ξέρουμε τι έρχεται. Πρέπει να παρουσιαστούμε, όπως και κόντρα στην City και να κάνουμε λίγα περισσότερα πράγματα στην αντίπαλη περιοχή. Πρέπει να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο κόντρα σε μια πολύ καλή Liverpool. ” Είπε ο Bruce.

Για τις δυσκολίες της ομάδας του:

“ Δουλεύω στα τυφλά. Δεν περίμενα να είναι έτοιμος ο Fabian Schar, αλλά τις τελευταίες μέρες προπονείται και μας είπε πως είναι καλά. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα αναρρώσει. ”

“ Είναι δύσκολο όταν έχεις τα νούμερα (των απουσιών) που είχαμε. Το πράγμα που θέλεις να έχεις, είναι ένα υγιές και έτοιμο ρόστερ, όμως διάφορα πράγματα συμβαίνουν. ”

Για την Newcastle επιστρέφει ο Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com