Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο»

Klopp: «Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο»

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την West Brom στο Anfield ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν σκέφτεται την μάχη του τίτλου αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός πως οδηγεί την κούρσα.

Ο προπονητής των Reds συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε την μάχη του τίτλου. Γνωρίζω πως είναι κάπως βαρετό, αλλά είναι η αλήθεια επειδή δεν βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Εμείς απλά προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στους αγώνες μας. ”

“ Κερδίζουμε έναν αγώνα, κάτι που είναι καλό και μετά από λίγες ημέρες παίζουμε ξανά. Αυτή τη φορά δεν συνέβη αυτό, ήταν η πρώτη φορά. Τώρα προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, όχι για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά για τα επόμενα παιχνίδια. ”

“ Δεν ξέρω αν υπάρχουν πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα ή τέτοιου είδους πράγματα. Αν είσαι μια ομάδα έκπληξη και βρίσκεσαι στην κορυφή τον Απρίλιο, όλοι θα λένε: «Οκ, με λίγη εμπειρία θα μπορούσαν σίγουρα να φτάσουν ως το τέλος. «. ”

“ Αν βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, ίσως μιλήσουμε διαφορετικά. Αν όμως τότε βρισκόμαστε μόνο δύο ή τρεις πόντους μπροστά, δεν θα βγάζει νόημα να το κάνουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Το μοναδικό πλεονέκτημα που μπορείς να έχεις, είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Τίποτα άλλο. Το να ήσουν επιτυχημένος στον παρελθόν, μπορεί να έχει τη δική του επίδραση του τύπου: Έχεις χορτάσει; Θέλεις και άλλο; ”

“ Τα παιδιά μου σίγουρα δεν έχουν χορτάσει και θέλουν και άλλο, αλλά αυτό δεν το κάνει πιο πιθανό να συμβεί. Σημαίνει πως έχουμε δημιουργήσει μια βάση και θα πρέπει να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα και να τα αξιοποιήσουμε στο τέλος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει συμβεί τίποτα στο φετινό πρωτάθλημα. ”

Η Liverpool θέλει το repeat.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com