Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Crystal Palace, Thiago, τραυματίες και PL

Ο Klopp για Crystal Palace, Thiago, τραυματίες και PL

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Crystal Palace ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός μίλησε μεταξύ άλλων για το χθεσινό του βραβείο, την επιστροφή του Thiago, τους τραυματίες και την Crystal Palace.

Για το βραβείο που κέρδισε χθες είπε:

“ Είμαι ευγνώμων που το κέρδισα, αλλά δεν το περίμενα. Ο Hansi Flick τα κέρδισε σχεδόν όλα. ”

“ Είναι όμως κάτι ξεχωριστό για τους προπονητές (τεχνικό επιτελείο) και για εμένα, τους είδα και ήταν πάρα πολύ χαρούμενοι. Αν με ρωτήσετε, αν είμαι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, θα σας πω όχι. Αν με ρωτήσετε αν έχω τους καλύτερους συνεργάτες γύρω μου, θα σας πω ναι. ”

Για τους 9 παίκτες στον πάγκο που θα έχουν πλέον οι ομάδες και τις 3 αλλαγές που παραμένουν:

“ Δε νομίζω πως αυτό αποτελεί συμβιβασμό. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρωτοσέλιδα, αλλά όλοι γνωρίζουν τις σκέψεις μου. Πρέπει να ρωτήσετε τις 10 ομάδες που ψήφισαν κατά. Δεν αποτελεί κάποιο πλεονέκτημα, αλλά είναι σημαντικό για την ευημερία των παικτών. ”

“ Δεν ξέρω ποια άλλα πρωταθλήματα έχουν ακόμα τρεις αλλαγές. Εδώ είναι το μοναδικό πρωτάθλημα, η Championship πήρε διαφορετική απόφαση. ”

Για την επιστροφή του Thiago:

“ Είναι πρόθυμος. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ανέκδοτα, πως θα έπρεπε να τον είχαμε αποκτήσει τον Ιανουάριο. Δεν πρόκειται να βιαστούμε, αλλά θα είναι ωραίο να τον έχουμε τον αγωνιστικό χώρο.”

“ Δεν έχει επιστρέψει μέχρι στιγμής προπονήσεις, αυτό θα είναι το τελικό βήμα. ”

“ Αν θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα; Θα πρέπει να κάνει μερικά τεστ πριν επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. ”

“ Τα ίδια ισχύουν με Millie και Shaq. ”

Για τα ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα της ομάδας του:

“ Σταθήκαμε λίγο άτυχοι σε ένα ή δύο παιχνίδια. Είναι όμως ένα γεγονός πως δεν έχουμε κερδίσει πολύ μακριά από την έδρα μας. ”

Αν οι αντίπαλοι θέλουν απεγνωσμένα να κερδίσουν την Liverpool:

“ Καλύτερα να κάνετε αυτή την ερώτηση στις άλλες ομάδες. Όσο καιρό όμως βρίσκομαι εδώ, οι άλλες ομάδες θέλει να μας κερδίσουν. Αντιμετωπίσαμε μία φορά την Newcastle και ήταν σα να παίζουμε σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου. Αναρωτιόμουν τι συμβαίνει εδώ; ”

“ Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, αλλά συμβαίνει αυτό γιατί πήραμε πρωτάθλημα πέρσι; Δεν το νομίζω. ”

Για την ώρα έναρξης του αυριανού αγώνα:

“ Η βασική διαφορά με τις άλλες φορές που αγώνας ξεκινάει στις 12:30, είναι πως αυτή τη φορά και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο χρόνο προετοιμασίας. Απλά δεν έχεις πολύ χρόνο, για να προετοιμαστείς όταν παίζεις Τετάρτη και έπειτα Σάββατο πρωί. Θα δούμε ποιος θα ανταπεξέλθει καλύτερα. ”

Για την ανάγκη να ξεκινήσει καλά η ομάδα, όπως με την Tottenham:

“ Πριν τον αγώνα με την Tottenham, ο Gini φώναζε στα αποδυτήρια: “ Να μην σπαταλήσουμε ξανά τα πρώτα 30 λεπτά, όπως με την Fulham! ”

“ Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Tottenham. Τώρα νιώθουμε πως βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. ”

Για την Crystal Palace:

“ Με έχει εντυπωσιάσει. Έχουν μεγάλο ταλέντο στην ομάδα τους και μπορούν να πραγματοποιούν εκπληκτικές εμφανίσεις. Διαθέτουν επίσης εμπειρία στην άμυνα. ”

“ Μπορούν να κάνουν αλλαγές και έχουν αυτοπεποίθηση. Η απόδοσή τους με έχει αφήσει έκπληκτο. Δείχνουν σε καλή κατάσταση και έτοιμοι. Θα είναι δύσκολο ματς. ”

Για τα συνεχόμενα ματς των Wijnaldum και Robertson:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. ” Είπε ειρωνικά ο Klopp.

Συνεχόμενα παιχνίδια για Wijnaldum και Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com