Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς τους οπαδούς της η Crystal Palace το Σάββατο

Χωρίς τους οπαδούς της η Crystal Palace το Σάββατο

Αλλαγές είχαμε χθες από τη βρετανική κυβέρνηση σχετικά με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, οι οποίες επηρεάζουν το παιχνίδι της Liverpool με την Crystal Palace.

Οι αλλαγές αυτές αφορούσαν τις αντιστροφές ορισμένων αποφάσεων πού πάρθηκαν προ ολίγων εβδομάδων αναφορικά με την επιστροφή μίας μερίδας του κόσμου στα αγγλικά γήπεδα, σύμφωνα με τις οποίες τα στάδια των ομάδων του Λονδίνου, του Liverpool και ορισμένων ακόμα πόλεων μπορούν πλέον να υποδέχονται 2000 οπαδούς τις μέρες των αγώνων.

Η αγγλική πρωτεύουσα όμως θα στερηθεί ξανά αυτή τη δυνατότητα από αύριο, Τετάρτη, καθώς κατατάχθηκε εκ νέου στη βαθμίδα επικινδυνότητας 3, ως προς τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η Liverpool, η οποία ταξιδεύει και πάλι το Σάββατο στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Crystal Palace, θα δώσει αυτόν τον αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα μέτρα, οι μόνες ομάδες της Premier League πού εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα της υποδοχής φιλάθλων, είναι οι Liverpool, Everton, Brighton και Southampton.

O Sadio Mane πετυχαίνει το πολλοστό του γκολ εις βάρος της Crystal Palace στον περσινό αγώνα στο Selhurst Park.
O Sadio Mane πετυχαίνει το πολλοστό του γκολ εις βάρος της Crystal Palace στον περσινό αγώνα στο Selhurst Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com