Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή του Oxlade-Chamberlain

Ο Klopp για την επιστροφή του Oxlade-Chamberlain

Για την επιστροφή του Alex Oxlade-Chamberlain, η οποία βρίσκεται πάρα πολύ κοντά, μίλησε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Fulham.

Ο τεχνικός των Reds ανέφερε για την επιστροφή του μέσου:

“ Μόνο αν τραυματιστείς μια φορά στη ζωή σου, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο, είναι να επιστρέψεις στην κανονικότητα ξανά. Το καλό για τους παίκτες μου, είναι πως και εγώ είχα τραυματισμούς. Το γνωρίζω αυτό, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε ή κάτι τέτοιο. ”

“ Στην προπόνηση, από όσα έχει ήδη κάνει ο Ox, μπορούμε να δούμε την ποιότητα του. Μπορεί να κάνει τη διαφορά και αυτό το βλέπετε και εσείς. ”

“ Ναι, το για πόσο μπορείς να την κάνεις (την διαφορά) σε έναν αγώνα, εξαρτάται από το επίπεδο ετοιμότητας σου, το οποίο εξαρτάται από τις προπονήσεις που έχεις βγάλει πριν αγωνιστείς. ”

“ Δεν έχω χρόνο για σχόλια του τύπου: Ωχ, δεν είναι πλέον καλός παίκτης. Ο Ox είναι εξαιρετικός παίκτης, πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Έπαιζε πάντα τέλεια; Όχι, αλλά έχει κάνει μερικά πολύ καλά παιχνίδια και μας έχει βοηθήσει. ”

“ Όσο περισσότερο μείνει χωρίς τραυματισμό, τόσο καλύτερα θα είναι. Αυτή τη φορά, είμαστε αισιόδοξοι πως αυτό μπορεί να ισχύσει μέχρι το τέλος της καριέρας του. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αν κάποιος φίλος της Liverpool έχει ξεχάσει πόσο καλός είναι ο Ox, τότε τα Αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά, για να του απαντήσω. Είμαι όμως χαρούμενος που είναι ξανά μαζί μας. ”

“ Έχει την ταχύτητα, την τεχνική, τον συνδυασμό και των δύο ποδιών, το δεξί πόδι, το αριστερό πόδι, μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις και σκοράρει γκολ. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει αυτό το Σαββατοκύριακο ή αργότερα, αλλά θα αποτελέσει μια ώθηση για εμάς. ”

Ο Oxlade-Chamberlain επιστρέφει στη δράση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com