Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/12/2004 Επιστροφή στα γκολ για Harry Kewell (vid)

Σαν σήμερα: 4/12/2004 Επιστροφή στα γκολ για Harry Kewell (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα έρθουν ισόπαλοι με την Aston Villa στο Villa Park για το πρωτάθλημα, με τον Harry Kewell να επιστρέφει επιτέλους στα γκολ.

Οι Κόκκινοι, οι οποίοι φορούσαν την κίτρινη (εκτός έδρας) εμφάνισή τους εκείνη την μέρα, ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17′ με κεφαλιά του Harry Kewell από ασίστ κεφαλιά του Jamie Carragher. το γκολ αυτό για τον Αυστραλό διεθνή μεσοεπιθετικό, ήταν το πρώτο του από τις 29 Φεβρουαρίου 2004 και 33 αγώνες «άσφαιρος»!

Λίγο μετά το γκολ, οι Reds στάθηκαν άτυχοι στο να κάνουν δύο τα τέρματα τους, αφού σε προσπάθεια του Neil Mellor, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Thomas Sørensen απέκρουσε το σουτ του Άγγλου επιθετικού.

Οι Κόκκινοι στάθηκαν άτυχοι και στις αποφάσεις του διαιτητή Mark Halsey, που «είδε» φάουλ το μαρκάρισμα του Jamie Carragher στον Gavin McCann, ο οποίος έπεσε στο χόρτο λίγο θεαματικά και ο Nobby Solano εκτελώντας απ’ ευθείας το φάουλ, έγραψε το 1-1 (44′).

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε όπως και το πρώτο, χωρίς όμως οι δύο ομάδες να καταφέρουν να κάνουν γκολ τις προσπάθειες τους.

Το παιχνίδι στο Villa Park παρακολούθησαν 42.593 θεατές.

Ακολουθούν τα γκολ της αναμέτρησης:

Σαν σήμερα: 4/12/2004 Επιστροφή στα γκολ για Harry Kewell
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com