Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο φορτισμένος διάλογος του Klopp με δημοσιογράφο του BT Sport (vid)

Ο φορτισμένος διάλογος του Klopp με δημοσιογράφο του BT Sport (vid)

Όπως και εμείς, έτσι και ο Jurgen Klopp ήταν απογοητευμένος μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα της Liverpool με τη Brighton στο AMEX Stadium.

Όχι μόνο για το αποτέλεσμα και για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν δύο βαθμοί για την ομάδα μας, αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση πού επικρατεί φέτος στην Premier League με το υπερφορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, τους συνεχείς μυϊκούς τραυματισμούς και το κενό στο οποίο έχουν πέσει προς το παρόν οι εκκλήσεις του Γερμανού και άλλων προπονητών για την εγκαθίδρυση του κανονισμού των 5 αλλαγών και την απαγόρευση του να παίζει μία ομάδα Σάββατο μεσημέρι μετά από αγώνα Champions League την Τετάρτη.

Σε όλο αυτό το κλίμα, και με αφορμή προηγούμενες δηλώσεις του, ο Klopp έδωσε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλην έντονη και με αρκετές αντιπαραθέσεις μίνι συνέντευξη (flash interview) στον γνωστό δημοσιογράφο του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου BT Sport, Des Kelly, την οποία σας παρουσιάζουμε αμέσως:

Kelly: Ο τραυματισμός του James Milner είναι στον ιγνυακό τένοντα (hamstring), σωστά;»

Klopp: «Ναι. Συγχαρητήρια.»

Kelly: «Όχι σε εμένα προσωπικά (σωστά)

Klopp: «Όχι, αλλά εσύ δουλεύεις για αυτούς. Hamstring, τι έκπληξη, και εκείνοι (Brighton) είχαν επίσης τραυματισμούς. Ρωτήστε όμως τον Chris Wilder πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε όλα αυτά.»

DK: «Ίσως σημαδεύεις τον λάθος στόχο. Είμαστε τηλεοπτικό δίκτυο, συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες της Premier League, και η PL είναι αυτή πού φτιάχνει τους κανόνες. Δε θα έπρεπε (καλύτερα) να μιλήσεις στην PL;

JK: «Δεν ξέρω πόσο συχνά πρέπει να το λέω, όμως εσείς (εννοεί το ΒΤ Sport) επιλέξατε την έναρξη του παιχνιδιού στις 12.30 (ώρα Αγγλίας), όχι εσύ προσωπικά, όμως εσείς το κάνατε! Εμείς παίξαμε στις 12.30 μετά από αγώνα Τετάρτη βράδυ, και αυτό θα συμβεί άλλη μία φορά μέχρι το νέο έτος.»

DK: «Λες όμως ότι εμείς διαλέξαμε το 12.30, ενώ είναι ένα slot (ώρα και μέρα στην οποία ορίζεται ένα ματς μίας ομάδας) της Premier League.»

JK: «Έχω ήδη πει μερικές φορές ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς (λόγω covid, οπότε πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές στις ώρες κάποιων αγώνων, εννοεί ο Klopp)

DK: «Ξέρω ότι είναι δύσκολοι οι καιροί, το στάδιο είναι άδειο! Φυσικά και είναι! Τα τηλεοπτικά δίκτυα υποστηρίζουν το άθλημα.»

JK: «Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο είτε παίζεις στις 15.00 είτε στις 17.30 (λέει ειρωνικά ο Klopp)

DK: «Αυτό που λες έχει διαφορετικά παρακλάδια. Ο διευθύνων σύμβουλός σου (CEO) πρέπει να βρεθεί με άλλους CEOs για να το συζητήσουν. Αν εσύ έρχεσαι εδώ και απλά τα βάζεις με τα τηλεοπτικά δίκτυα, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.»

JK: «Απλά λέω πώς έχουν τα πράγματα.»

DK: «Λες ότι είναι εγκληματικό.»

JK: «Ναι. Το να παίζεις Σάββατο 12.30 μετά την Τετάρτη είναι πολύ, πολύ επικίνδυνο για τους παίκτες. Δεν το κάνεις συχνά αυτό.»

DK: «Ποιος είναι να πει ότι τα τηλεοπτικά δίκτυα δεν ενδιαφέρονται και ότι αυτό είναι το πρόβλημα; Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.»

JK: «Τότε γιατί μας διαλέξατε με την Crystal Palace, εφόσον νοιάζεστε (ο Klopp αναφέρεται στο παιχνίδι της Liverpool με τη Palace σε λίγες εβδομάδες, το οποίο έχει οριστεί και πάλι Σάββατο μεσημέρι μετά από μεσοβδόμαδο αγώνα)

DK: «Δεν το διάλεξα εγώ, όμως όλα αυτά διαλέγονται από την PL.»

JK: «Είναι μία τόσο ιδιαίτερη σεζόν, όλα αυτά τα συμφωνήσαμε σε άλλες εποχές. Ναι, το κάναμε.»

DK: Όχι, όχι, όχι. Αν το θέμα σε όλα αυτά είναι η υγεία των παικτών, τότε γιατί οι ομάδες της PL μπλόκαραν την αλλαγή του κανονισμού των αλλαγών από 3 σε 5;»

JK: «Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, όμως όταν είχαμε αυτή τη συζήτηση με τους υπόλοιπους προπονητές πριν μία βδομάδα, νομίζω οι ψήφοι ήταν 15-5 ή 16-4, υπέρ των 5 αλλαγών. Από τότε δε συνέβη τίποτα, επειδή χρειάζονται 14 ψήφοι, επειδή ο Chris Wilder λέει συνέχεια ότι είμαι εγωιστής, οπότε νομίζω ότι όλα όσα έχει πει δείχνουν ότι εκείνος είναι εγωιστής, όμως αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό. Βρισκόμουν σε παρόμοια θέση με εκείνον όταν ήμουν προπονητής της Mainz, και το θέμα για μας ήταν να μην υποβιβαστούμε. Αν σήμερα για παράδειγμα είχαμε 5 αλλαγές, θα έβγαζα τον Robbo και θα έβαζα τον Κώστα για να σώσω τον Robbo, όχι για να κάνω το παιχνίδι μας καλύτερο, απλά για να τον σώσω (από τραυματισμό), έτσι έχει η κατάσταση. Δεν είναι θέμα αλλαγής τακτικών ή συστήματος, είναι απλά να σώσεις τους παίκτες. Από τώρα και στο εξής θα δούμε τι θα συμβεί.»

DK: «Συμφωνούμε μαζί σου και καταλαβαίνουμε τι λες, όμως το αντιμετωπίζεις με παράξενο τρόπο. Επιτίθεσαι στα τηλεοπτικά δίκτυα, αντί να πάρεις την υποστήριξη πού χρειάζεσαι στο meeting της Premier League.»

JK: «Τα βάζω με τα τηλεοπτικά δίκτυα με το θέμα των αγώνων Σάββατο 12.30 μετά από αγώνα της Τετάρτης, και 7 προπονητές έχουν παρόμοιο πρόβλημα και όλοι συμφωνούν. Θέλω να το σταματήσω γιατί δε βοηθάει, όμως το πρόβλημα είναι όποιος υπογράφει τα συμβόλαια. Ναι, οι μέτοχοί μας το έκαναν, αυτό είναι αλήθεια. Είναι πρόβλημα, αλλά στη φετινή σεζόν είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί δεν είχαμε pre-season (προετοιμασία), λόγω της έντασης και όλων αυτών των πραγμάτων. Δεν είναι σωστό. Είχαμε αυτό το slot (12.30) 3 φορές, μίλησα πολύ για αυτό. Κοιτάξτε ποιος άλλος το είχε 3 φορές – κανείς. Μου δημιουργεί πρόβλημα στο να διαλέξω τη σύνθεση της ομάδας.»
 
DK: «Δε μπορούμε να το αλλάξουμε, όμως εσείς πρέπει να το αλλάξετε μέσω της αίθουσας συσκέψεων για την οποία μιλήσαμε. Όμως μάλλον θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πάντα αυτή τη συζήτηση.»
O Klopp στο AMEX Stadium.
O Klopp στο AMEX Stadium.
 
Πάρτε και σε video τον παραπάνω διάλογο ανάμεσα σε Klopp και Kelly, όπως και το κομμάτι πριν την αναφορά στον τραυματισμό του Milner:
 
https://www.youtube.com/watch?v=PnYeGrJhHX4&t=3s 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com