Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Atalanta, Salah, Firmino, τραυματίες και επιστροφή του κόσμου

Ο Klopp για Atalanta, Salah, Firmino, τραυματίες και επιστροφή του κόσμου

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Atalanta στο Anfield μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, στον αυριανό αντίπαλο, στην κατάσταση του Salah, στους τραυματίες και στον ρόλο του Bobby Firmino.

Για την επιστροφή του κόσμου στα Αγγλικά γήπεδα είπε:

“ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι μόνο 2.000 άτομα σε ένα γήπεδο 60.000 θέσεων. Δεν με εκπλήσσει όμως που δεν το έχουν σκεφτεί σωστά ακόμα. Είναι καλά νέα κι ένα καλό σημάδι, θα το δεχθώ 100%. Δε νομίζω πως είναι άδικο, απλά έτσι έχει κατάσταση. ”

Για την κατάσταση του Salah και αν υπάρχουν άλλοι τραυματίες:

“ Ο Mo προπονήθηκε μαζί μας και έδειξε σε πραγματικά καλή κατάσταση. Ήταν αρνητικός στο τεστ όπως και όλοι υπόλοιποι. Είναι διαθέσιμος για αύριο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό. ”

“ Για τους υπόλοιπους, δεν υπάρχουν νέα. Ένας βρίσκεται πιο κοντά, αλλά οι άλλοι όχι. Αυτή είναι η τωρινή κατάσταση και δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα, γιατί δεν ξέρω με ποιους παίκτες θα έρθει η Atalanta, οπότε γιατί να δώσω εγώ πληροφορίες; ”

Για τον Curtis Jones που εντυπωσίασε την Κυριακή:

“ Ήταν πολύ θετικός. Δεν αποτελεί όμως έκπληξη για μένα αυτό. Έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο και όλοι μπορούν να δουν πόσο σπουδαίος παίκτης μπορεί να γίνει. ”

“ Η προσωπική του εξέλιξη είναι ακόμη πιο θετική από την ποδοσφαιρική του. Έχει κάνει το επόμενο βήμα και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. ”

Για την Atalanta:

“ Αποτελούν μια απειλή και δεν έχουν κάτι να αποδείξουν. Στην Ιταλία ήμασταν εξαιρετικοί και κάναμε τα πάντα σωστά. Γνωρίζουμε όμως πως αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το αυριανό. Είναι μια κορυφαία ομάδα και αγωνίζονται με ένα ξεχωριστό τρόπο. Περιμένω να μας δημιουργήσουν προβλήματα. ”

“ Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε σκληρά. Είναι δύσκολο με την αντιμετωπίζεις. Θα δούμε με ποιους παίκτες θα αγωνιστούμε. ” Είπε ο Klopp.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του:

“ Δεν έχουμε χρόνο για να κάνουμε έξτρα δουλειά. Έχουμε μια πολύ έξυπνη ομάδα και όλη η δουλειά γίνεται στα meeting μας. Δεν γίνονται τόσα πολλά στα προπονητικά γήπεδα. ”

“ Είναι αστείο να μας μιλάτε για αμυντικές δυσκολίες. Ναι, συνέβη κόντρα στην Villa. Στα προηγούμενα παιχνίδια όμως δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο. ”

“ Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια να παίξουμε κι εμείς προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο μας γίνεται σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. ”

“ Δεν τα έχουμε δουλέψει όλα στο προπονητικό κέντρο, γιατί δεν έχουμε τον χρόνο να το κάνουμε αυτό, λόγω του προγράμματος. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Το σκοράρισμα ήταν πάντα σημαντικό για τον Bobby, αλλά πάνω από όλα είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Ποδόσφαιρο είναι σαν μια ορχήστρα και αν έχεις ποδοσφαιριστές ως διαφορετικά όργανα, κάποιοι απ’ αυτούς θα ακούγονται πιο δυνατά και άλλοι θα είναι πιο σημαντικοί για τον ρυθμό. Ο Bobby μπορεί να παίξει και χωρίς τα γκολ. ”

“ Πάντα πανηγυρίζουμε τα γκολ μαζί, αλλά αυτό ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικό. Τα παιδιά διαβάζουν τις εφημερίδες και είδαν κάποια κριτική (για τον Firmino). ”

Για τον Takumi Minamino:

“ Ο Minamino προπονείται πολύ καλά, πραγματικά καλά. Έχουμε απλά μια πολύ δυνατή επιθετικά ομάδα. ”

“ Δεν υπάρχει κάποια πτώση στην απόδοση του, απλά έχει μια πρόκληση να αντιμετωπίσει και δουλεύει σκληρά. ”

Με γκολ απάντησε στους επικριτές του ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com