Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αβέβαιη η έδρα του Midtjylland – Liverpool

Αβέβαιη η έδρα του Midtjylland – Liverpool

Αβέβαιη είναι η έδρα του Midtjylland – Liverpool μετά την απόφαση της Βρετανικής Κυβέρνησης για υποχρεωτική καραντίνα χωρίς εξαιρέσεις σε όλους τους ταξιδιώτες από την Δανία.

Στην Δανία ανιχνεύθηκε μια μετάλλαξη του κορονοϊού σε βιζόν, τα οποία μάλιστα τον έχουν μεταδώσει και σε ανθρώπους. Στην Αγγλία μετά από αυτή την εξέλιξη δεν μπορούν να εισέλθουν άτομα από την Δανία, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να μένουν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημέρων.

Οι Reds είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Δανίας στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα τους επιτραπεί το συγκεκριμένο ταξίδι.

Αυτό θα επηρεάσει και την εθνική ομάδα της Αγγλίας, καθώς θα αντιμετωπίσει την Σουηδία για το Nations League, η οποία νωρίτερα θα έχει κοντραριστεί με την Δανία. Παράλληλα, οι ομάδες της Premier League σκέφτονται να μην επιτρέψουν στους παίκτες τους να ενταχθούν στην εθνική Δανίας.

Όσο αφορά τον αγώνα των Reds με την Midtjylland, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, ο αγώνας θα πρέπει να πραγματοποιείται σε ουδέτερη έδρα, αν δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση του στη φυσική έδρα μιας από τις δύο ομάδες.

Υπάρχει φυσικά η περίπτωση να δοθεί ειδική άδεια στην Liverpool από την Αγγλική Κυβέρνηση και να πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας των δύο ομάδων στις 9 Δεκεμβρίου στο MCH Arena.

Αβέβαιη η έδρα του Midtjylland – Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com