Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester City – Liverpool (preview)

Manchester City – Liverpool (preview)

Όγδοη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται στο Etihad Stadium από την Manchester City στις 18:30 ώρα το απόγευμα της Κυριακής.

Η κόντρα των Reds με τους Cityzens αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία το μεγαλύτερο παιχνίδι της Premier League, αλλά και το πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι γενικότερα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Jürgen Klopp προέρχεται από την μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Atalanta και από την επικράτηση με ανατροπή επί της West Ham, ενώ εκείνη του Pep Guardiola νίκησε τον Ολυμπιακό για το Uefa Champions League και την Sheffield United για την Premier League.

Οι Reds θα δουν τον Joel Matip να επιστρέφει στην αποστολή, ο οποίος μάλιστα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Joe Gomez.

Απουσίες όμως θα συνεχίσουν να έχουν οι πρωταθλητές, αφού εκτός έχουν τεθεί οι Thiago Alcantara, Fabinho, Virgil van Dijk και Alex Oxlade-Chamberlain.

Η μια από τις τρεις θέσεις του κέντρου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με τους James Milner και Naby Keita να την διεκδικούν και τους Gini Wijnaldum και Jordan Henderson να είναι σίγουροι.

Για την επίθεση προβάδισμα έχει ο Bobby Firmino, αντί του φορμαρισμένου, Diogo Jota

Όσο αφορά τους Cityzens, εκείνοι θα στερηθούν τους Aguero, Mendy και Fernandinho, αλλά θα δουν τον Gabriel Jesus να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό την Τρίτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Craig Pawson.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει η City στο Etihad κόντρα στην Liverpool για την Premier League.
  • Οι Reds έχουν κερδίσει 28 βαθμούς από αγώνες, στους οποίους είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από την αρχή της περσινής σεζόν.
  • Ο Mo Salah έχει σκοράρει 80 γκολ σε 115 εμφανίσεις με την Liverpool, τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη από τον Σεπτέμβριο του 2017.
  • Η City είναι έτοιμη να φτάσει τις 100 ήττες στην Premier League.
  • Η ομάδα του Pep Guardiola θέλει να κερδίσει δύο σερί παιχνίδια για πρώτη φορά φέτος.
  • Ο Jürgen Klopp έχει κερδίσει οχτώ φορές τον Pep Guardiola, τις περισσότερες από κάθε άλλον προπονητή.
  • Οι Reds έχουν κερδίσει μόλις τα 3 από τα τελευταία 9 εκτός έδρας τους παιχνίδια.
Reds εναντίον Cityzens το απόγευμα της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com