Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για City, Thiago, Firmino και Jota

Ο Klopp για City, Thiago, Firmino και Jota

O Jurgen Klopp στο Μπέργκαμο.

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του μεγάλου Κυριακάτικου αγώνα με την Manchester City στο Etihad Stadium ολοκληρώθηκε με τον Γερμανό προπονητή να μιλάει για τους Cityzens, τον Thiago Alcantara

Για τα τεστ COVID-19 που πραγματοποιούνται σήμερα στην πόλη:

“ Είναι μια μεγάλη μέρα. Προσπαθούμε να κάνουμε όλους να γνωρίζουν τη μεγάλη ευκαιρία που έχουμε. Ελπίζουμε ότι είναι η αρχή. Είναι ένα μεγάλο βήμα για να σώσουμε τους αγαπημένους μας, τους φίλους, τους συναδέλφους, όλους. ”

“ Ελπίζω πραγματικά ο κόσμος να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία, γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία. ”

Για τον αγώνα με την Manchester City:

“ Το παιχνίδι με την City είναι πάρα πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Δεν μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση με την περσινή σεζόν ή με τις προηγούμενες. ”

“ Εμείς πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα με τις πιο έντονες περιόδους, χρησιμοποιώντας τους πιο έτοιμους παίκτες και παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε. Είναι όμως μια δύσκολη πρόκληση. ”

“ Μπορώ μάλιστα να πω, πως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε. ”

Αν θα προλάβει το παιχνίδι ο Thiago:

“ Όχι, ο Thiago κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει. Δεν χρειάστηκε κάποια επέμβαση, αλλά ήταν ένας τραυματισμός, τον οποίο πρέπει να κοιτάζεις μέρα με τη μέρα. Θα μπορέσει να προπονηθεί, όταν δεν θα αντιμετωπίζει προβλήματα. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί ακόμα. ” Εξήγησε ο Klopp.

Για τον Matip:

“ Ο Joel προπονείται εδώ και 7,8 ή 9 μέρες. Θα δούμε την Κυριακή αν θα αγωνιστεί. ”

Για την μετάβαση από το Melwood στο Kirkby:

“ Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το Melwood είναι ένα υπέροχο μέρος και αποτέλεσε κομμάτι της ζωής μου για τα προηγούμενα 5 χρόνια. Είναι ένα ξεχωριστό μέρος, αλλά το μέρος γίνεται όσο ξεχωριστό είναι λόγω των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτό και θα τους πάρουμε όλους μαζί στο Kirkby! ”

“ Είναι πολύ περίεργο που φεύγουμε από εδώ, αφού έχουν συμβεί πολλά καλά πράγματα εδώ, όμως αυτή είναι η ζωή. Το Melwood θα συνεχίσει να είναι ένα καλό μέρος. Εμείς φεύγουμε από ένα καλό μέρος, για να πάμε σε ένα καλύτερο. ”

“ Είχα συμμετοχή σε μερικά από τα πλάνα, αλλά όχι στο design. Τα γήπεδα και τα γυμναστήρια είναι αυτά που χρειαζόμαστε. Δεν φτιάχτηκε για εμένα, αλλά για την Liverpool και θα το έχει για τα επόμενα 500 χρόνια, αν θέλετε. ”

Αν ο Jota τον έχει αφήσει έκπληκτο:

“ Δεν είναι η κατάλληλη λέξη. Δίνω στα παιδιά τον χρόνο που χρειάζονται. Ο Virgil, για παράδειγμα έπαιξε λίγες μέρες μετά την απόκτηση του. Δεν χρησιμοποιούμε κάθε παίκτη με τον ίδιο τρόπο. Εκείνος όμως είναι ακριβώς ο παίκτης που πιστεύαμε πως θα είναι. ”

“ Πιστεύαμε πως θα τον βοηθούσαμε να φτάσει στο επόμενο επίπεδο. Είναι 23 και δουλεύει σκληρά. Έπαιζε στη Wolves, μια ομάδα που επίσης δουλεύει σκληρά και αυτό βοηθάει. Είμαι χαρούμενος με την επίδραση του στο παιχνίδι μας. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Δεν χρειάζεται να πω ούτε μια λέξη για τον Bobby Firmino και πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά σε τόσα πολλά παιχνίδια. Νιώθω ντροπή τώρα αν πρέπει να αναφέρω την ποιότητα του Bobby Firmino. ”

“ Αν κάποιοι δεν βλέπουν την ποιότητα του, τότε δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Δεν μπορώ να σπαταλήσω χρόνο, για να εξηγήσω πόσο καλός είναι ο Bobby. Δεν μπορώ να βοηθήσω εκείνους που δεν το βλέπουν. ”

Πολύ σημαντικός για τους Reds ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com