Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: «O Shaqiri ξέρει να ανοίγει άμυνες με τις πάσες του»

Souness: «O Shaqiri ξέρει να ανοίγει άμυνες με τις πάσες του»

Τις καλύτερες ποδοσφαιρικές μέρες του εδώ και καιρό ζει ο Xherdan Shaqiri, δεδομένης της καθοριστικής του συμβολής στα τελευταία παιχνίδια της Liverpool.

Ο μέσος της ομάδας μας ήταν ο παίκτης πού άνοιξε την άμυνα τόσο της Midtjiland, όσο και της West Ham, με αποτέλεσμα τα δύο γκολ του Diogo Jota πού έδωσαν το προβάδισμα στους Κόκκινους στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ως εκ τούτου έλαβε και την αντίστοιχη αναγνώριση, με τον Graeme Souness να απεικονίζει γλαφυρά το ταλέντο του Shaq στις πάσες και στο ‘τρύπημα’ των αντίπαλων αμυνών.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του Souness στο Sky Sports:

«Θέλω να αναφερθώ στον Shaqiri. Είναι ένας παίκτης πού ανοίγει πόρτες (ανοίγει άμυνες με τις πάσες του). Βλέπει μία πάσα (την προοπτική μίας καλής πάσας) και μπορεί να τη δώσει. Νομίζω πράγματι ότι είναι τόσο έξυπνος πού όταν η μπάλα καταλήγει σε αυτόν, πηγαίνει για τις ‘ποδιές’ (προσπαθεί να περάσει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του αμυντικού)

«Για μένα, μετράει επίσης και το βάρος σε μία πάσα. Δεν ήταν τόσο δυνατή ώστε η μπάλα να καταλήξει στον τερματοφύλακα, ήταν όμως αρκετά δυνατή για να δελεάσει τον τερματοφύλακα να βγει, και τέλεια για τον Jota ώστε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.»

«Θέλω να αναφερθώ στον Shaqiri εδώ, γιατί έδειξε εξαιρετική τεχνική

O Shaqiri μαρκάρεται από τον Balbuena της West Ham.
O Shaqiri μαρκάρεται από τον Balbuena της West Ham.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com