Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Χαρούμενος που πήρα τα λεπτά μου πίσω»

Shaqiri: «Χαρούμενος που πήρα τα λεπτά μου πίσω»

O Shaqiri μαρκάρεται από τον Balbuena της West Ham.

Ο Xherdan Shaqiri ήταν χαρούμενος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο από τον πάγκο στη νίκη της Liverpool με 2-1 επί της West Ham το Σάββατο.
Ο Ελβετός Μέσος εισήλθε στον αγώνα μαζί με τον Diogo Jota 20 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού διότι οι «κόκκινοι» κυνηγούσαν ένα νικητήριο γκολ καθώς το σκορ παρέμενε επίπεδο.
Ο Jota έμεινε άναυδος από την κριτική του VAR όταν πίστευε ότι η απόσπασή του από ένα ριμπάουντ είχε κερδίσει τρεις βαθμούς για την ομάδα, αλλά, με ένα χέρι βοήθειας από τον Shaqiri, ο Πορτογάλος Επιθετικός σύντομα ήταν σε θέση να πανηγυρίσει πραγματικά.
Το δεξί πέρασμα του Shaqiri περνάει από τα πόδια του αμυντικού και στη συνέχεια στον Jota όπου πλάσαρε εντυπωσιακά στέλνοντας την Liverpool στην κορυφή του τραπεζιού.
«Ήταν απίστευτο. Φυσικά, οι αλλαγές προσπαθούν πάντα να αλλάζουν το παιχνίδι και να προσπαθούν να αποφασίσουν τα παιχνίδια », δήλωσε ο Shaqiri μετά τον αγώνα.
«Και, φυσικά, είμαι παίκτης και ο Diogo είναι επίσης παίκτης που μπορεί να αποφασίσει παιχνίδια και χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, έτσι ήταν τέλειο».
«Και οι δύο παίξαμε ρόλο στο δεύτερο γκολ. Ήταν ωραίο και σημαντικό, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι τρεις πόντοι μένουν εδώ στο Anfield».
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η ομάδα του Jürgen Klopp έπρεπε να σκάψει βαθιά και να δώσει μια απάντηση καθώς βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ.
Το αποτέλεσμα του Σαββάτου σημαίνει ότι η Liverpool «ισοφάρισε» το ρεκόρ όλων των εποχών σε 63 συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος αήττητη στο Anfield, μιμούμενοι το κατόρθωμα του Bob Paisley μεταξύ 1978 και 1981.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε ο Shaqiri. «Γνωρίζαμε ότι η Γουέστ Χαμ θα ερχόταν εδώ με μεγάλη αυτοπεποίθηση επειδή είχαν καλά αποτελέσματα εναντίον μεγάλων ομάδων στα προηγούμενα παιχνίδια».
«Το είδαμε στην αρχή και πήγαν μπροστά νωρίς, αλλά συνεχίσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας μέχρι το τέλος. Το ποδόσφαιρο που παίξαμε, το δοκιμάσαμε και στο τέλος της ημέρας είναι σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι και το κάναμε».
Πρόσθεσε: «Πρέπει να πιστέψεις μέχρι το τέλος και στο τέλος σημειώσαμε ένα ωραίο γκολ το οποίο δεν ακυρώθηκε αυτή τη φορά, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι».
Ο Ελβετός διεθνής έκανε την τέταρτη εμφάνιση της σεζόν το Σάββατο και την πρώτη του στην Premier League από τον Ιούλιο.
Ο Shaqiri είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθάει την ομάδα και ανυπόμονος τώρα να συνεχίσει να βρίσκεται στη διάθεση του Klopp όσο το δυνατόν περισσότερο.
«Είναι πάντα ωραίο να συμμετέχεις», είπε. «Προφανώς τραυματίστηκα μερικές φορές και ήταν πάντα δύσκολο για μένα μέχρι τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στα λεπτά μου, προσπάθησα να παραμείνω σε φόρμα και ελπίζω να παραμείνει έτσι».

Shaqiri και Jota λίγα λεπτά πριν περάσουν στον αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com