Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Εκπληκτικός μέχρι στιγμής ο Salah»

Klopp: «Εκπληκτικός μέχρι στιγμής ο Salah»

Ο Jürgen Klopp μίλησε στο Sky Sports και αφού πρώτα απάντησε στην δήλωση που έκανε ο David Moyes για το άδειο Anfield και στη συνέχεια αποθέωσε τον Mohamed Salah, τονίζοντας πως έχει πραγματοποιήσει μια εκπληκτική σεζόν μέχρι στιγμής.

Για την δήλωση του προπονητή των Hammers είπε:

“ Νομίζω πως ο Moyes είπε πως το Anfield θα είναι διαφορετικό χωρίς οπαδούς. Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε το αντίθετο. ”

“ Παραμένει το σπίτι μας, παραμένει το γήπεδο μας και όλα βρίσκονται στη θέση τους, εκτός από τον κόσμο. Εκείνοι κάνουν τεράστια διαφορά, αλλά δεν είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε αυτή τη στιγμή, οπότε πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

Για την καταπληκτική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Mo Salah:

“ Ο Mo έχει πραγματοποιήσει μια εκπληκτική σεζόν μέχρι στιγμής και έχει εξελιχθεί ξανά ως παίκτης από μια μηχανή των γκολ σε έναν πιο συνδετικό παίκτη, αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι εκείνος που δουλεύει περισσότερο από κάθε άλλον, μπορεί να το κάνει ξανά και ξανά, χρησιμοποιεί την ταχύτητα του, αλλά και την τεχνική του. ” Είπε ο Klopp.

“ Ως ομάδα πρέπει να εξελισσόμαστε και να εξελίσσονται οι παίκτες. Αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί έχεις όλο και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια σου και περισσότερη εμπειρία. Αυτό σημαίνει πως καταλαβαίνεις το ποδόσφαιρο καλύτερα, τις δικές σου ικανότητες και τις χρησιμοποιείς με καλύτερο τρόπο. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη του και με την σεζόν του μέχρι στιγμής. Εννοείται πως τον χρειαζόμαστε, όπως χρειαζόμαστε και όλα τα παιδιά στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση, για να πετύχουμε τους στόχους μας. ”

Ο Mo Salah σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com