Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/10/2016 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Joel Matip (vid)

Σαν σήμερα: 29/10/2016 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Joel Matip (vid)

Σαν σήμερα ο Joel Matip θα σημειώσει το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Crystal Palace στο Shelhurst Park.

Οι Κόκκινοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 16′ θα προηγηθούν με τον Emre Can από ασίστ του Alberto Moreno. Οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν και θα ισοφαρίσουν με τον James McArthur στο 18′, για να ξαναπάρουν το προβάδισμα οι Reds με τον Dejan Lovren από ασίστ του Phillipe Coutinho στο 21′.

Ξανά οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν στους Κόκκινους, ισοφαρίζοντας εκ νέου με τον James McArthur στο 33′, για να δώσει ο Joel Matip με κεφαλιά από ασίστ του Phillipe Coutinho και πάλι το προβάδισμα στους Reds στο 44′, γκολ το οποίο ήταν το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε τον ίδιο ρυθμό και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Οι Κόκκινοι πάντως «κλείδωσαν» τη νίκη με σουτ του Roberto Firmino από ασίστ του Jordan Henderson στο 71′.

Η νίκη των Reds στο Λονδίνο τους κράτησε στην 4άδα (3η θέση μετά το παιχνίδι), που ήταν στόχος της χρονιάς. Το παιχνίδι στο Λονδίνο παρακολούθησαν 25.628 θεατές, ανάμεσά τους και 3 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Andre Marriner.

Στο 5′:11″ του παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ των Κόκκινων στο παιχνίδι αυτό:

Σαν σήμερα: 29/10/2016 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Joel Matip
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com