Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Να είμαστε ελκυστικοί»

«Να είμαστε ελκυστικοί»

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τη νέα σεζόν της Liverpool είναι ο Tom Werner. Ο πρόεδρος των Reds θεωρεί πως στόχος είναι η συνεχής βελτίωση σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε οι οπαδοί να βλέπουν αυτό που θέλουν και ταυτόχρονα το Anfield να αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για κάθε παίχτη.

Διαβάστε περισσότερα

Μοιραστείτε το!

5 thoughts on “«Να είμαστε ελκυστικοί»

  1. από αυτά που είδαμε στην πρεμιέρα απογοητευτήκαμε για άλλη μία φορά.
    Η ομάδα δεν έχει δύναμη να αντιδράσει αν κάτι πάει στραβά (β΄ημίχρονο) σε αντίθεση με τις άλλες μεγάλες ομάδες (αν θεωρούμαστε πλέον μεγάλη ομάδα).
    Οι ομάδες που έχουν στόχους κάνουν μεταγραφές ουσίας οι οποίες (βλέπε πρεμιέρα) ήδη κάνουν απόσβεση των χρημάτων που ξόδεψαν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική και μεις για άλλη μία φορά πήραμε την σάρα την μάρα και το κακό σιναπάντημα φέτος (εκτός του Ντάουνγκ) πολύ φασαρία όλο το καλικαίρι γιαυτόν τον Χέντερσον ρε παιδιά
    Η Λίβερπουλ μοιάζει πλέον με τις ελληνικές ομάδες, πολύ φασαρία κατά την μεταγραφική περίοδο και μόλις ξεκινάει η σεζόν η απόλυτη γύμια.
    Δεν βλέπουν ότι χρειάζεται επειγόντος ένα δήμετρο σέντερ μπακ στην ομάδα, αν τον είχαμε θα γλυτώναμε το γκολ αφού στο άκρο θα έπαιζε ο παλιός και όχι ο πιτσιρικάς.

  2. o pitsirikas a den paiksei den tha ginei pote palios…
    tha desei i omada,apo ena lathos egine to goal pou den to ekane o flanagan.alla oi treis pou markaran enan k afisan ton allon na vgalei tin sentra.safos exei meridio efthinis o pitsirikas…alla ksekoliste apo tin elliniki nootropia antimetwpisis podosferou.dioti stin proigoumeni sezon sto telos oloi legate ti pextara einai.o garager den exei kanei malakies o agger o gerard ? k aftos tha ginei apo tous megaliterous na to thimaste.kali tyxi stin omada.i premier league einai diskoli.i omada einai megalei tha to katalavete to sabbato…panta filika

  3. ηλια, δεν εχουμε αντιρρηση σε οσα λες, αλλα θα ηταν σωστο να μην γραφουμε εδω μεσα καποιες συγκεκριμενες λεξεις….
    κατα τα αλλα παμε για το αββατο και βεβαιως καλη τυχη στην ομαδα!!!!
    YNWA

  4. Θα ήθελα να διαφωνήσω ελαφρώς με τον Τάσο,καθώς θεωρώ οτι η αντιμετώπιση του είναι κάπως βιαστική.Αν και διαφωνώ κάθετα με την μετεγγραφή του Adams θεωρώ πως οι υπόλοιπες 3 κινήσεις ήταν εύστοχες(Όσο αναφορά την ποιότητα των παιχτών και όχι τα ποσά που δαπανήθηκαν για αυτούς).Όσο δεν για τον Flanagan και εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει φανέλα βασικού,αλλά σε τελική ανάλυση δεν μου πέφτει και λόγος,καθώς ως γνωστών στην Ελλάδα υπάρχουν 11.000.000 προπονητές.Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα από την πρεμιέρα….όλοι θυμόμαστε πως ξεκίνησε η ομάδα την προηγούμενη σεζόν.Ας δούμε πως θα παίξει η ομάδα στα 5-6 πρώτα παιχνίδια σε σύγκριση με τις ανταγωνίστριες της,που αρχικά θεωρούνται η Totthenam και η Arsenal,και μετά κρίνουμε!!Όπως είπαν και μέλη τις ομάδας είναι ξεκάθαρο ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα…οπότε θα ήταν σοφό να μην συγκρίνουμε την ομάδα με τις ομάδες του Manchester και την Chelsea.Λίγη υπομονή φίλοι μου και πιστεύω πως θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες μας,είμαστε σε καλό δρόμο αλλά οι ομάδες δεν χτίζονται εν μια νυκτί!!
    YNWA

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com