Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο γκολ και ασίστ ο Jota, ασίστ ο Williams! (vids)

Δύο γκολ και ασίστ ο Jota, ασίστ ο Williams! (vids)

O Diogo Jota πανηγυρίζει το ένα από τα δύο γκολ του εναντίον της Σουηδίας.

Καλή βραδιά ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές της Liverpool, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες, με τον Diogo Jota μάλιστα να σκοράρει δύο γκολ κόντρα στη Σουηδία.

Η Πορτογαλία υποδέχθηκε την Σουηδία για το Nations League και ο εξτρέμ των πρωταθλητών Αγγλίας έδωσε αρχικά την ασίστ για το 1-0 του Bernardo Silva στο 23′, για να σημειώσει το 2-0 στο 44′ με δεξί σουτ, μετά από ιδανικό κοντρόλ με το στήθος.

Ο Jota έγραψε και το τελικό 3-0, ξανά με δυνατό δεξί σουτ και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπήκε στην περιοχή.

Βασικός για την εθνική ομάδα της χώρας του, εκείνη της Ουαλίας ξεκίνησε ο Neco Williams, δίνοντας μάλιστα την ασίστ για το καθοριστικό γκολ του Jonathan Williams, το οποίο έμελλε να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Βουλγαρία στο σύνολο του Ryan Giggs.

Ως αλλαγή πέρασε ο Jordan Henderson στην εντός έδρας ήττα που γνώρισε η εθνική Αγγλίας από την Δανία με 0-1 στο Wembley. Ο αρχηγός των Reds αντικατέστησε τον Declan Rice στο 76′ και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα 9 λεπτά αργότερα.

Οι Virgil van Dijk και Gini Wijnaldum αγωνίστηκαν φυσικά βασικοί και σε ολόκληρο το 90λεπτο με την Εθνική Ολλανδίας στην ισοπαλία (1-1) με την Ιταλία.

Ο Divock Origi έμεινε στον πάγκο στο διπλό του Βελγίου επί της Ισλανδίας, ενώ ο Andrew Robertson ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Τσεχία.

Καυτός Diogo Jota με την Πορτογαλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com