Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα τεθεί σε εφαρμογή το Project Big Picture

Δεν θα τεθεί σε εφαρμογή το Project Big Picture

Οριστική ταφόπλακα μπήκε σήμερα το απόγευμα στα πλάνα της Liverpool και της Manchester United, στο λεγόμενο Project Big Picture, δηλαδή το οποίο περιλάμβανε ριζικές αλλαγές στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Οι 20 ομάδες της Premier League συζήτησαν για πρώτη φορά σήμερα, μετά την δημοσιοποίηση των προτάσεων, με την διοργανώτρια αρχή και τις υπόλοιπες 18 ομάδες να ξεκαθαρίζουν πως δεν θα δεχθούν και δεν θα συμφωνήσουν με καμία πρόταση.

Reds και Red Devils ήθελαν μεταξύ άλλων να δουν τις ομάδες του πρωταθλήματος να μειώνονται από 20 σε 18, να καταργηθούν τα Carabao Cup και Community Shield, καθώς και να πηγαίνει στις ομάδες της EFL το 25% των ετήσιων εσόδων της Premier League.

Η Premier League εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης:

“ Οι εμπλεκόμενες πλευρές σήμερα συμφώνησαν ομόφωνα να συνεργαστούν ως ομάδα 20 ομάδων σε ένα στρατηγικό σχέδιο για τις μελλοντικές δομές και τη χρηματοδότηση του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι σύλλογοι της Premier League συμφώνησαν επίσης ότι το Project Big Picture δεν θα εγκριθεί από την Premier League, τους συλλόγους της και την FA. ”

Τέλος το Project Big Picture.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com