Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Όλοι θέλουν να μας δουν να πέφτουμε»

Virgil: «Όλοι θέλουν να μας δουν να πέφτουμε»

Ο Virgil van Dijk μίλησε στο No Passion No Point Podacast και συγκεκριμένα στον Eddie Hearn, τονίζοντας πως η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη για τους πρωταθλητές, αφού όλες οι ομάδες θα θέλουν να τους κερδίσουν, κάτι που έχουμε ήδη δει.

Για την ομάδα που προσπαθεί να παραμείνει στην κορυφή και τους προσωπικούς του στόχους είπε:

“ Νομίζω πως το πιο δύσκολο που έχει να κάνει κανείς, είναι να προσπαθεί να παραμείνει στην κορυφή. ”

“ Όταν φτάσεις στην κορυφή, όλοι θέλουν να σε δουν να πέφτεις. Αυτά έχει η ζωή, ειδικότερα στις μέρες μας. ”

“ Εγώ θέλω να τα δώσω όλα μέχρι να αποσυρθώ, έτσι ώστε να μην έχω τύψεις μετά. Δεν θέλω να έχω καθόλου τύψεις μετά, θεωρώ πως αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα που μπορείς να έχεις. ”

“ Θα υπάρξουν προκλήσεις. Είμαστε πρωταθλητές και μας πήρε χρόνο να το καταφέρουμε αυτό. Πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και να πάμε ξανά (για τον τίτλο). ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα:

“ Οι φίλαθλοι μπορούν να παίξουν έναν τεράστιο ρόλο στα δύσκολα παιχνίδια και στις καλές στιγμές των καλών παιχνιδιών. ”

“ Όταν δέχεσαι το γκολ, οι οπαδοί θα σε σηκώσουν και όταν σκοράρεις κάνουν τον αντίπαλο να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο. ”

“ Το ίδιο ισχύει για όλους, αλλά στη δική μας περίπτωση, όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να παίξεις στο Anfield με τους οπαδούς στο πλευρό μας. Ελπίζουμε τα πράγματα να αλλάξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί χρειαζόμαστε τους οπαδούς.”

“ Βοηθούν τις εμφανίσεις μας, όταν παίζουμε εντός έδρας, ενώ όταν παίζεις εκτός έδρας οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας στρέφονται εναντίον σου και αυτό μου αρέσει. Αυτό σου δίνει ένα κίνητρο να τα πας καλύτερα. Είναι κάτι που απολαμβάνω και μου λείπει. ”

Την επιστροφή των φιλάθλων ζήτησε ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com