Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aston Villa – Liverpool (preview)

Aston Villa – Liverpool (preview)

Τέταρτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool το βράδυ της Κυριακής, στις 21:15 ώρα Ελλάδος δοκιμάζεται στο Villa Park, την έδρα της Aston Villa.

Με στόχο την παραμονή τους στην πρώτη θέση και τη διατήρηση του απόλυτου, οι Reds θέλουν να περάσουν και φέτος από την έδρα της ομάδας του Dean Smith.

Οι πρωταθλητές προέρχονται από τη νίκη με σκορ 3-1 επί της Arsenal για το πρωτάθλημα και από τον αποκλεισμό στα πέναλτι από το Carabao Cup κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Οι Reds θα παραταχθούν με αλλαγές, αφού ο Sadio Mane βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έχει ήδη απομονωθεί. Μη διαθέσιμος είναι και ο Thiago Alcantara για τον ίδιο λόγο, ενώ οι Joel Matip, Κώστας Τσιμίκας και Alex Oxlade-Chamberlain δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Φαβορί για μια από τις τρεις θέσεις της επίθεσης αντικαθιστώντας τον Mane, είναι ο Diogo Jota, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό την περασμένη Δευτέρα και είχε καλή απόδοση στον αγώνα της Πέμπτης με τους Gunners.

Την θέση τους θα διατηρήσουν οι Alisson Becker, Joe Gomez, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold, Gini Wijnaldum, Fabinho, Bobby Firmino και Mo Salah. Ο Jordan Henderson θα βρεθεί στην αποστολή και θα ξεκινήσει, μόνο αν κριθεί απόλυτα έτοιμος.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Aston Villa, αφού έχει ξεκινήσει με 2 στα 2 τις υποχρεώσεις της στην Premier League. Μεσοβδόμαδα γνώρισε τον αποκλεισμό από το Carabao Cup, μετά την ήττα με 0-1 από την Stoke City.

Ο Jack Grealish είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, αλλά οι Hause και Engels παραμένουν τραυματίες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Martin Atkinson.

Στον περσινό, επεισοδιακό αγώνα του Villa Park, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-2 στις καθυστερήσεις, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς όλους.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Πέντε συνεχόμενες νίκες για την Premier League έχει η Liverpool κόντρα στην Aston Villa.
  • Οι Reds έχουν φύγει 14 συνολικά φορές με το διπλό από την έδρα της Villa.
  • Η ομάδα του Klopp μπορεί να γίνει η πρώτη στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας που κερδίζει τα πρώτα 4 της παιχνίδια για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.
  • Ο Robertson έχει σκοράρει ή έχει μοιράσει ασίστ σε 7 από τα τελευταία 8 παιχνίδια των πρωταθλητών.
  • Η Villa δεν έχει κάνει το 3 στα 3 από το 62-63.
  • Η Liverpool έχει πετύχει 6 συνεχόμενες νίκες στην έδρα της Aston Villa.
Οι Reds φιλοξενούνται στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com