Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Νιώθω καλά και ανυπομονώ για την καινούρια σεζόν»

Trent: «Νιώθω καλά και ανυπομονώ για την καινούρια σεζόν»

O Trent Alexander-Arnold με το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της περσινής PL.

Έτοιμος πνευματικά και σωματικά για τη νέα σεζόν είναι ο Trent Alexander-Arnold, παρά την απουσία του από το κύριο μέρος της προετοιμασίας της Liverpool.

Ένας μικροτραυματισμός πού υπέστη τον έβγαλε knock-out από το training camp της Αυστρίας και το Community Shield, ωστόσο αγωνίστηκε για λογαριασμό της εθνικής Αγγλίας και πλέον δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί και στις υποχρεώσεις του με τους Κόκκινους.

Ας δούμε τις δηλώσεις του δεξιού full-back της ομάδας μας στο site της, αφότου παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν:

«Όλα καλά», απαντά σε ερώτηση για τη φυσική του κατάσταση.

«Έπαιξα 80-85 λεπτά τις προάλλες για την Αγγλία – ένιωσα καλά, ένιωσα γερός, και φυσικά δεν υπήρξαν ενοχλήσεις ή τραυματισμοί μετά από αυτό. Οπότε νιώθω καλά.»

«Επέστρεψα στις προπονήσεις σήμερα (σ.σ. χθες), και φυσικά είμαι ενθουσιασμένος για το σαββατοκύριακο. Είναι ένα δύσκολο τεστ, είναι πάντα λίγο δύσκολο να αντιμετωπίζεις την πρώτη αγωνιστική μία ομάδα πού μόλις προβιβάστηκε, όμως είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι.»

Στη συνέχεια ο Trent αναγνώρισε ότι οι συμπαίκτες του και ο ίδιος θα χρειαστούν χρόνο προκειμένου να επανακτήσουν πλήρως τους ρυθμούς τους και να μπουν στο κλίμα της καινούριας σεζόν, όμως τόνισε ότι ξέρουν πώς θα το καταφέρουν.

«Ναι, έτσι γίνεται πάντα όταν σταματάς να παίζεις ποδόσφαιρο για λίγο – χάνεις τον ρυθμό στο παιχνίδι σου, χάνεις λίγο επαφή και χρειάζεται να βελτιωθείς.»

«Όμως αυτό έρχεται με τα παιχνίδια και το χρόνο παιχνιδιού – το να εμπλέκεσαι σε προπονήσεις και παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα είναι έτοιμα και ότι θα επιστρέψουμε στο 100% μας το συντομότερο δυνατό.»

Για τον εαυτό του πρόσθεσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να παίξω κάθε παιχνίδι πού μπορώ. Δεν είναι στο χέρι μου αν θα παίζω ή όχι, εγώ απλά προσπαθώ να είμαι πάντα διαθέσιμος να παίξω, να είμαι όσο πιο fit γίνεται, να διασφαλίζω ότι αποθεραπεύομαι σωστά και ότι είμαι έτοιμος.»

«Έχω παίξει μερικά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, οπότε το θέμα είναι να διατηρήσω αυτά τα επίπεδα, να προσπαθήσω να αποφύγω τους τραυματισμούς και να παλεύω.»

Trent Alexander-Arnold και Sadio Mane.
Trent Alexander-Arnold και Sadio Mane.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com